Media

Cornelia și Lupu Rednic, implicați într-un accident rutier! Cum se simt cei doi artiști

Cornelia și Lupu Rednic au fost implicați într-un accident rutier care a avut loc în Capitală. Cei doi artiști au intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat. La fața locului a ajuns Poliția care a constatat cele întâmplate și a discutat cu șoferul.

Cornelia și Lupu Rednic, implicați într-un accident rutier

Cei doi interpreți de muzică populară circulau dinspre Charles de Gaulle și se îndreptau către Aviației. La un moment dat, nu se știe cum, mașina lor a intrat într-un stâlp de iluminat aflat pe Bulevardul Beijing al Capitalei. Din fericire, atât Cornelia cât și Lupu Rednic sunt nevătămați, în afara oricărui pericol.

Cornelia și Lupu Rednic, implicați într-un accident rutier! Cum se simt cei doi artiști

Mașina lor, un BMW X6, care valorează peste 100.000 de euro, a suferit pagube importante în partea din față, iar airbag-urile s-au deschis atât la șofer, cât și la pasagerul din dreapta.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Cornelia și Lupu Rednic, implicați într-un accident rutier! Cum se simt cei doi artiști

Cornelia și Lupu Rednic, căsătoriți de 30 de ani

Cornelia și Lupu Rednic au sărbătorit anul acesta 30 de ani de căsătorie. Cei doi artiști nu fac echipă bună doar pe scenă, ci și în viața de zi cu zi. Formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România, și au parte de toată admirația publicului. Când și-au unit destinele, Cornelia avea 17 ani, iar Lupu 23 de ani.

Secretul căsniciei? Nu cred că există un secret decât că trebuie să-l tolerezi pe celălalt, să îl respecți, să fi om! Într-o prietenie nu e la fel? Și în prietenie este ca într-o căsnicie. Mai pot fi prieteni doi oameni dacă nu se tolerează între ei? Trebuie să-l accepți pe celălalt așa cum este altfel nu faci treabă, a spus Cornelia Rednic.

Multă vreme au fost întrebați de ce nu fac un copil, iar cei doi artiști au răspuns sincer că sunt plecați foarte mult timp, din pricina job-ului, și că nu vor să facă un copil cu gândul de a-l avea la bătrânețe.

Comments are closed.