Media

Cosmina Păsărin nu vrea să se mărite. Ce spune fostul ”iepuraș” Playboy despre copil

Cosmina Păsărin este una dintre cele mai cunoscute femei din țară, care, de ceva timp, a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Actrița din La bloc s-a reprofilat complet, are multe proiecte și are mare succes. Cu toate acestea, nu reușește să se așeze la casa ei și să-și întemeieze o familie, deși are 38 de ani.

Cosmina Păsărin nu este pregătită de nuntă

Cosmina Păsărin a fost una dintre cele mai cunoscute femei care au pozat în Playboy și a devenit cunoscută datorită show-ului TV “Vara ispitelor”, difuzat de Pro TV. Mai mult, ea a cochetat și cu actoria și a jucat în seriale celebre precum „La Bloc” sau „Băieți Buni” și chiar a avut și rol de moderatoare de emisiuni. Acum, vedera are 38 de ani și a ales să dispară din lumina reflectoarelor și atenția publicului.

Deși are succes în plan profesional, nu stă la fel de bine și la capitolul dragoste. După relația cu George Vintilă, care a durat 10 ani, Cosmina nu s-a mai afișat cu niciun bărbat. Cât despre căsătorie, ea spune că niciodată nu s-a visat mireasă și nu se grăbește să ajungă la altar, pentru că vrea să găsească un bărbat care să o merite și cu care să se potrivească.

Cât despre copil, Cosmina spune că nu are în plan așa ceva, având în vedere că nu are nici măcar un partener de viață. Deși își dorește să devină și mamă cândva. spune că principalul ei scop acum este să se focuseze pe carieră.

„Îmi doresc un partener de viață, dar nu vreau să pun presiune pe mine. Important este să simți acea chimie pentru el, dar acest lucru nu l-am mai simțit de vreo doi ani. Părerea mea este că, dacă forțezi lucrurile, nu o să meargă nimic.

Dacă îmi doresc un bebeluș? O femeie dă naștere unui copil atunci când are pe cineva, are o familie, copiii nu se fac una – două. Eu sunt genul acela de femeie care nu a visat la nuntă și copil.”, a declarat Cosmina.

Ea a urmat de curând cursuri de planificat nunți și spune că ar vrea să profeseze în acest domeniu și își dorește să aranjeze nunțile altora, dar nu pe a ei.

Cosmina Păsărin nu iese nemachiată din casă

Cosmina Păsărin este una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, care reușește să aibă un look impecabil chiar și la 38 de ani. Ea este foarte pasionată de make-up și mereu este aranjată. Cu toate acestea, mulți cred că se machiază pentru că nu arată prea bine.

Totuși, Cosmina îi contrazice și spune că pasiunea o determină să se aranjeze mereu, dar și dorința de a fi o femeie îngrijită. Chiar și dacă iese pentru scurt timp afară, preferă să fie cochetă.

“Îmi îngrijesc tenul. Uleiul de cocos e sfânt, folosesc creme consistente, fiindcă am tenul foarte uscat. Nu ies nemachiată niciodată, îmi dau fond de tine fiindcă aşa mi se pare normal. Să ai grijă de tine chiar dacă ieşi două minute din casă. Sunt pasionată de make-up. Îmi place să mă machiez, nu-mi iese extrem de bine, dar mă pricep.” a dezvăluit aceasta într-o emisiune tv.

Comments are closed.