Media

Cristian Cioacă, obsedat de Elodia Ghinescu. Ce face în fiecare seară cu fotografia avocatei dispărute: “Nu are regrete…”

Cazul Elodiei Ghinescu rămâne deschis după aproape 15 ani și nu se știe nimic despre celebrul avocat. Cristian Cioacă, soțul femeii, este în prezent în închisoare și se pare că ar fi dezvoltat o obsesie pentru Elodia, făcând un gest ciudat cu poza ei în fiecare seară.

Cristian Cioacă, obsedat de Elodia

Cristian Cioacă a devenit unul dintre cele mai de temut personaje de la joi din țară, considerat un criminal. Deși nu s-a aflat nimic de Elodia Ghinescu, soția acestuia despre care nu se mai știe de 15 ani, rămâne principalul suspect în dispariția acesteia.

Vezi și: ghinMama lui Cristian Cioacă face lumină în cazul Elodia. Ce se întâmplă, de fapt, cu avocata: “Este în viață!”

Bărbatul este închis acum și nu ii este deloc ușoară șederea în penitenciar, mai ales că nu s-a făcut deloc plăcut în rândul deținuților. Tot aceștia au fost cei care au dezvăluit despre el un detaliu interesant, care a pus pe jar și a uimit pe toată lumea.

În urmă cu ceva vreme se zvonea că fostul polițist ar fi dezvoltat o obsesie pentru Elodia Ghinescu și că dormea cu fotografia acesteia sub pernă. Inainte de culcare așeza poza cu ea sub pernă și făcea acest gest în fiecare seară.

Avocatul familiei Ghinescu neagă aceste zvonuri

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a vorbit pentru WOWbiz.ro despre acest subiect, Explicând că ea nu a aflat nimic despre cele întâmplate și nici nu crede că ar fi adevărat. Ar putea face acest gest doar pentru atenție, dar nu pentru că regretă ce a făcut.

Avocata consideră că Elodia a fost ucisă de către Cioacă și el este unicul vinovat. Crina Radu este de părere că, in cazul in care Cristian Cioacă ar fi avut vreun regret, ar fi spus adevărul și ce s-a întâmplat cu mama copilului lui, pentru a-i face un loc de veci cu un trup, resturi, asa cum se cuvine.

” Eu nu știu de acest lucru, părerea mea e că nu a dormit cu această fotografie a Elodiei la cap. Nu cred că are niciun regret, spunea. Dacă avea regrete și dacă se gândea la copilaș, pentru că mama copilului nu are un mormânt. Dacă Cristian Cioacă avea cel mai mic regret și se gândea și la copil, să poată să meargă la mormânt, să poată să-i aprindă o lumânare, să-i aducă o floare. Atunci spunea ce a făcut cu trupul Elodiei, cu rămășițele…dumnealui nu a avut niciun regret din toate aceste lucruri.“, susține avocatul.

Comments are closed.