Media

Cristian Popescu Piedone, despre închisoare și diploma de bacalaureat plătită. Celebrul edil, răspunsuri incendiare

Cristian Popescu Piedone este unul dintre cei mai controversați oameni politici. Celebrul edil al Sectorului 5 a fost invitat de Denise Rifai în emisiunea sa, unde l-a descusut pe Piedone și a reușit să obțină de la el cele mai interesante răspunsuri. Primarul a vorbit despre închisoare, dar și despre diploma de bacalaureat despre care se spune că ar fi fost cumpărată sau operațiile la care a operat pentru a slăbi.

Cristian Popescu Piedone nu se consideră vinovat pentru tragedia din Colectiv

Denise Rifai l-a invitat în emisiunea sa pe Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5. Fostul edil din Sectorul 4 al Capitalei a răspuns la 40 de întrebări, care mai de care mai interesante, menite să afle cele mai ascunse secrete ale controversatului om politic.

“De ce va votează bucureștenii?”, “Ați fost un primar bun pentru Sectorul 4?”, “V-ați făcut fiul deputat că să va urmeze la putere?”, “Cât v-a costat diploma de bacalaureat?”, “Ați dat șpagă pentru permisul auto?”, “Sunteți pregătit să faceți închisoare?”, “Va simțiți vinovat pentru morții de la Colectiv?”,  acestea sunt câteva dintre întrebările adresate de către Denise Rifai.

Una dintre cele mai directe întrebări a fost cea legată de închisoare. Denise Rifai l-a întrebat pe primar dacă este pregătit de închisoare și dacă se simte vinovat pentru zecile de morți din clubul Colectiv care a ars în octombrie 2015, în timpul mandatului său.

Edilul a mărturisit că nu-și poate asuma vina pentru ceva ce nu s-a produs din cauza lui, decât în situația în care regretații tineri ar putea reveni în viață. Piedone este convins că se va face dreptate și le înțelege perfect pe familiile victimelor, însă nu are cum să fie pregătit pentru închisoare, fiind convins că nu este sub nicio formă vina lui.

”Nu știu ce să vă spun direct. A fi pregătit pentru o nedreptate…și Mântuitorul a fost răstignit. Nu mă asimilez lui. Nu cer decât o dreptate și un adevăr. Dacă se consideră că sunt vinovat, aș vrea să iau toate păcatele lumii asupra mea. Tot Piedone să fie vinovat de incendiile din țară. Să vină toate la mine… Oameni bun… dacă eram vinovat, mergeam singur de nebun. Nu fug, nu mă duc în Madagascar. Dacă se face dreptate, eu nu am ce căuta în închisoare.

Nu mai contează restul de inculpați: ”Colectiv – Piedone, Colectiv – Piedone”. Și acolo dacă mă duc, mă duc cu demnitate. Știu că sunt nevinovat.

Sunt tată, sunt bunic, știu ce înseamnă să-ți piezi ce ai mai drag pe lume. Nu aș fi vrut să trăiesc asemenea clipe, dar nu pot să-mi asum ceea ce nu-mi aparține mie. Vreau ca adevărul să iasă la suprafață. Dacă eu m-aș fi simțit vinovat, aveam puterea să recunosc că am greșit.”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Piedone a luat bacalaureatul pe învățat

Întrebat cât a plătit pentru diploma de bacalaureat, primarul a mărturisit că are încredere în educație și nu ar fi avut niciun motiv pentru care să plătească pentru a promova.

„Nimic. Bani – 0. Am conștientizat că munca și învățământul trebuie să meargă. Dacă nu ești absolvent de facultate acum nu poti intra într-o funcție”, a răspuns el când a fost întrebat cât a costat diploma sa de bac.

Cât despre intervențiile chirurgicale, Cristian Popescu Piedone a recunoscut că a apelat la o procedură chirurgicală de micşorare a stomacului. În acest moment, el ar cântări 112 kilograme.

Comments are closed.