Magazin

Cristian Tânțăreanu, declarații picante despre avere. Ce pensie are înstăritul om de afaceri

Cristian Țânțăreanu este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Celebrul om de afaceri se numără printre românii cu cea mai mare avere. El s-a retras de ceva timp din viața publică și nu a mai apărut pe la emisiuni, dar a acceptat invitația lui Denise Rifai la emisiunea sa, unde a răspuns la cele mai controversate întrebări, menite să scoată la iveală secretele milionarului.

Cristian Țânțăreanu a spus unde i se duc toți banii

Cristian Țânțăreanu a fost invitatul lui Denise Rifai în emisiunea sa de la Kanald, unde a răspuns la 40 de întrebări, care mai de care mai picante. Milionarul a fost întrebat de celebra jurnalistă care este averea lui în acest moment. Omul de afaceri avea o avere estimată – înaintea crizei mondiale din 2008 – la aproape 50 de milioane de dolari, rezultată din afacerile cu imobiliare și terenuri.

Cristian Țânțăreanu a declarat că nu are niciun ban în acest moment, pentru că investește tot ce produce. Milionarul a dezvăluit că sunt câteva sute de euro în contul firmelor sale, dar bani lichizi nu are deloc. Ultimii săi bani au mers către o achiziție recentă, respectiv un apartament la mare.

“Am o investiție în lucru de vreo 12 -15 milioane de euro, 6 milioane i-am băgat noi, familia mea având 52%, am luat 3 milioane credit acum o săptămână și când am făcut o socoteală, ne-am uitat cu disperare că ne mai trebuie vreo două milioane.

Deci orice ban de la noi pleacă imediat, ceea ce nu e bine, că vine o boală de inimă, un cancer și ai nevoie iute…Dar am la cine să mă împrumut ca să scap cu viață”, a mărturisit Cristian Țânțăreanu la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cât despre pensia lui, despre care toată lumea credea că este una mare, a dezvăluit că încasează de la stat doar 1400 de lei. Cristian Țânțăreanu nici nu ia acești bani, pentru că, lunar, merg către una dintre nepoatele sale, căreia a decis să îi ofere.

Țânțăreanu, adevărul despre relația cu fiul lui

Țânțăreanu are un singur fiu, pe Dragoș, cu care nu este în relații prea bune. Certurile ar fi început să apară când Dragoș Țânțăreanu și-a părăsit soția și cei doi copii pentru amanta sa, o instructoare de fitness și fostă dansatoare la emisiunea ”Surprize, surprize”. Tatăl său nu ar fi fost de acord cu gesturile fiului său și se zvonea atunci chiar că l-ar fi dezmoștenit.

Cristian a declarat acum că nu se pune problema de așa ceva, pentru că toată averea este pe numele lui Dragoș și a fiilor soției sale. Cei nu nu vorbesc nici în acest moment, din cauza faptului că temperamentele lor diferă și nu reușesc să cadă la o înțelegere.

”El mă poate dezmoșteni pe mine! Totul e pe numele lor (al celor trei băieți ai cuplului Țânțăreanu, doi ai soției din prima căsătorie şi Dragoş – n.red.). Nu suntem într-o relație foarte bună, fiecare cu temperamentului lui. Nu i-am spus eu divoțează, nu divorța, e treaba fiecăruia. De dezmoștenit nici nu poate fi vorba, ce are el acolo e un imperiu”, a dezvăluit Cristian Țânțăreanu.

Comments are closed.