Media

Cristina Ciobănașu, adevărul despre relația ei cu Vlad Gherman. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt doi dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori ai momentului. Cei doi au format un cuplu timp de 9 ani și de aproape un an au decis să meargă pe drumuri diferite. Deși toată lumea spera ca ei să se împace, nu s-a aflat nimic concret în acest sens. Cristina a vorbit azi, însă, despre adevărata situație.

Cristina Ciobănașu, adevărul despre ea și Vlad

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai iubite cupluri atât în viața reală, cât și pe platourile de filmare. Nimeni nu se aștepta ca povestea de iubire dintre cei doi să se sfârșească vreodată, dar după 9 ani au decis să meargă fiecare pe drumul lui.

Cei doi au făcut marele anunț pe rețelele de socializare, printr-un filmuleț. La început, toată lumea se gândea că este vorba doar despre o ceartă de moment, dar se pare că lucrurile nu s-au mai schimbat între ei. Chiar dacă toți speră că vor fi din nou împreună, se pare că nu a fost să fie.

Cristina Ciobănașu a decis astăzi să vorbească despre cum se înțelege ea, de fapt, cu Vlad. Actrița a spus clar și răspicat că între ea și Vlad nu mai este nimic, ci decât o frumoasă relație de prietenie care va rezista mereu.

Cei doi promit că se vor susține și că vor face lucruri frumoase împreună pe platourile de filmare și le-au cerut celor care îi iubesc să le respecte decizia și să le fie alături ca până acum, pentru că au nevoie de ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Cristina Ciobănașu are pe altcineva

În ultima vreme se vorbește tot mai mult despre faptul că tânăra Cristina Ciobănașu l-ar fi uitat complet pe Vlad și și-ar fi refăcut viața. Ea a fost văzută în compania unui alt bărbat, dar nu a confirmat încă relația. A scris astăzi, însă, pe Instagram, că fiecare e liber să facă ce vrea cu viața lui și să fie cu cine vrea.

Vlad a explicat, însă, că ea chiar are pe altcineva. Se pare că tocmai ea l-ar fi anunțat că și-a refăcut viața, un moment extrem de greu pentru amândoi.V lad Gherman a explicat că a iubit-o foarte mult pe Cristina și acum tot ce își dorește este ca ea să fie fericită, chiar dacă nu o mai poate avea lângă el.

„Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta’, a spus Vlad Gherman.

Comments are closed.