Media

Cristina Ciobănașu, despre cele mai grele momente ale vieții. Prin ce a trecut actrița care acum ar avea o nouă relație

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră. Fosta iubită a lui Vlad Gherman se bucură de mare succes acum și are o carieră de succes, dar și o posibilă relație nouă, dar a fost greu să ajungă până aici. A trecut prin multe greutăți pentru a obține tot ce are acum.

Cristina Ciobănașu a trecut prin clipe grele

Cristina Ciobănașu este acum o actriță de succes. O putem urmări în serialul Adela și a mai făcut parte din multe proiecte și producții interesante, care au făcut-o din ce în ce mai cunoscută. Are o mulțime de fani, dar drumul ei până aici a fost unul greu.

Cristina recunoaște că sosirea ei în București i-a schimbat complet viața, iar începutul a fost unul extrem de greu. Deși a avut în București o a doua familie, care a susținut-o și a iubit-o necondiționat, i-a fost destul de greu să se adapteze și a făcut multe eforturi pentru a putea face față presiunii care se punea pe ea.

”În plus, am avut norocul să găsesc oamenii potriviți la momentul potrivit, care să mă ajute cu un sfat sau o vorbă bună. Cred că cele mai grele momente le-am trăit în primul an după ce m-am mutat în București. Îmi era foarte dor de părinți. Nu mă adaptasem încă la noua viață. Deși familia din București a făcut toate eforturile să mă integrez, să mă simt iubită, înțeleasă. Doar că totul era nou și diferit”, a adăugat aceasta.

Actrița spune că au existat multe momente în care a clacat și simțea că nu mai poate, dar niciodată nu a vrut să renunțe. Prima ei dragoste a fost muzica, dar ulterior și-a dat seama că vrea să se perfecționeze în actorie și să-și facă o meserie din asta.

Cristina Ciobănașu are un nou iubit

Cristina a avut o relație de nouă ani cu Vlad Gherman și a crescut alături de el. Împreună au evoluat din toate punctele de vedere, dar nu au mai putut rezona ca iubiți. În prezent sunt doar prieteni și au o relație normală, dar nu cred că mai poate exista ceva între ei.

Se spune acum că actrița ar avea o nouă relație, după ce a fost văzută cu un alt bărbat. Cei doi au fost împreună la un festival, au petrecut timp prețios și s-au simțit bine unul în compania celuilalt. S-au fotografiat și nu au ezitat să fie văzuți împreună, dar nu au confirmat relația.

Comments are closed.