Media

Cristina Ciobănașu, fără machiaj în fața tuturor. Fosta lui Vlad Gherman i-a șocat pe fani

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Fosta iubită a lui Vlad Gherman a fost mereu foarte transparentă și nu a avut nimic de ascuns, mai ales acum, când s-a pozat în toată splendoarea. Fanii au fost Uimiți să o vadă așa.

Cristina Ciobănașu are un ten perfect

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai plăcute prezențe din România. Este o actriță tânără, care a făcut furori încă de la primele apariții la TV. A devenit și mai îndrăgită după relația cu Vlad Gherman care, însă, s-a terminat brusc după 9 ani de iubire, când nimeni nu se aștepta.

Vezi și: Cristina Ciobănașu, reacție surprinzătoare la noua relație a lui Vlad Gherman. A fost prima care a aflat

Tânăra este foarte îndrăgită pentru talentul ei, dar și pentru simplitatea pe care o afișează mereu. Nu a ezitat niciodată să le arate fanilor cum este ea de fapt, fiind apropiată de comunitatea ei din mediul online. Acum, actrița s-a fotografiat fără pic de machiaj, lăsând să se vadă orice imperfecțiune.

Este mândră de tenul ei, care nu are niciun defect. Se poate lăuda fără probleme cu naturalețea ei, care o ajută din plin. Deși în Septembrie împlinește 26 de ani de ani, pare chiar un copil atunci când nu se machiază și apare complet naturală.

Cristina și Vlad, tachinări subtile

Cristina și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi s-au iubit 9 ani, timp în care nu au lăsat impresia că lucrurile nu ar merge între ei, motiv pentru care despărțirea a fost extrem de șocantă pentru cei care îi apreciau.

De când s-au separat, cei doi au demonstrat că sunt maturi si pot păstra o prietenie, dar si că nu pot sta departe unul de celălalt. Au fost surprinși de mai multe ori unul în compania celuilalt, având în vedere că sunt colegi se filmări.

Vlad chiar a publicat de curând pe rețelele de socializare un filmuleț cu ei în care se tachinau. Cristina îi reproșa că îi încalcă spațiul personal, iar Vlad se scuza cum știa el mai bine.

„Vă rog frumos, spuneți-i că îmi invadează spațiul personal.”, a zis Cristina Ciobănașu, destul de serioasă.

“Nu. E spațiu profesional și lucrăm împreună în acest spațiu.”, i-a spus actorul fostei lui iubite.

Comments are closed.