Media

Cristina Ciobănașu, reacție surprinzătoare la noua relație a lui Vlad Gherman. A fost prima care a aflat

Cristina Ciobănașu și Vlad Ciobănașu au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi din țară. Cei doi actori s-au iubit timp de 9 ani și toată lumea se aștepta să îi vadă la altar, dar au decis să meargă pe drumuri diferite. Ambii au acum alte relații și se bucură unul pentru fericirea celuilalt.

Vlad Gherman are o nouă iubită

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au fost împreună timp de 9 ani. Nimeni nu se aștepta să îi vadă separați și toată lumea credea că vor rămâne mereu împreună și chiar se vor căsători, dar au decis să facă ce e mai bine pentru ei și au dat vestea chiar ei.

Cristina Ciobănașu și-a refăcut viața de ceva timp, iar acum a venit și rândul lui Vlad să iubească din nou. O perioadă bună nu a vorbit despre acest aspect, dar toată lumea a bănuit ceva din postările sale și din faptul că petrecea prea mult timp în compania Oanei Moșneagu.

Într-un final, actorul a publicat o fotografie cu el și noua iubită, iar în descriere a recunoscut că sunt împreună. Fanii au reacționat plăcut și i-au felicitat, pentru că așteptau deja de mult timp să îl vadă pe Vlad fericit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐆𝐡𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧 (@vladgherman_oficial)

Cristina Ciobănașu se bucură pentru relația lui Gherman

Toată lumea se întreabă dacă și Cristina a aflat de iubirea lui Vlad și, mai ales, cum a reacționat aceasta la aflarea veștii. Chiar Vlad a fost cel care a spus că fosta lui iubită a avut o reacție foarte bună când a aflat că el este fericit în brațele altei femei.

Cristina Ciobănașu a fost prima persoană care a aflat că Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează o relație. Actorul a decis să îi spună totul colegei sale de platou, având în vedere că filmează în prezent pentru un film și nu ar putea să se ferească. Cristina l-ar fi îmbrățișat pe Vlad la aflarea veștii, dar au decis să nu intre în amănunte despre viața lor privată, pentru că vor să păstreze o oarecare distanță în acest sens.

‘Cum să reacționeze? Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana, mi s-a părut fair, fiind și contextul că lucram în același serial. S-a bucurat, adică chiar s-a bucurat, m-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine. M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok’, a declarat el la CulTour.

 

Comments are closed.