Media

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus adio! Fanii încă speră că e o glumă

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după 9 ani de relație. Cei doi locuiau împreună și erau logodiță, iar toată lumea spera la o nuntă, nicidecum la o separare. Anunțul a venit chiar din partea celor doi, care nu au vrut să dea curs speculațiilor. Au făcut un video pe Instagram și au lămurit toate aspectele.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit

După 9 ani de relație, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman se despart. Și-au anunțat fanii cu privire la decizia grea pe care au luat-o și au spus că nu este cale de întoarcere.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus adio! Fanii încă speră că e o glumă

Se pare că au început să vorbească despre problemele din cuplu încă de anul trecut, Cristina fiind cea care a deschis subiectul.

“Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre. Eu am fost cea care a inițiat discuția”, a spus Cristina Ciobănașu.

Actrița din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 a dat de înțeles că povestea dintre ea și Vlad a fost începută când ambii erau foarte tineri și că în timp s-au schimbat și își doresc lucruri diferite. Vlad Gherman a spus că e foarte important să nu uiți de propria persoană, chiar dacă ești într-o relație, dând de înțeles că așa s-a întâmplat în cazul lor.

“În momentul în care ne-am cunoscut și am început această poveste de dragoste eram foarte tineri. Din acel moment am făcut cam tot împreună, am lucrat împreună, am jucat. Undeva pe drum am uitat să mai fim atenți la nevoile noastre, la ce ne doream noi ca indivizi”, a spus Vlad Gherman.

Cei doi păreau cu adevărat triști, dar resemnați că povestea lor de dragoste a ajuns la final. Ambii au ținut să le mulțumească fanilor că au fost alături de ei în toți acești ani și i-au asigurat că relația lor a fost reală și naturală. Viața merge mai departe, iar Cristina și Vlad continuă să fie colegi pe platourile de filmare.

“Și rămânem prieteni buni în continuare și colegi. O să filmăm în continuare pentru serialul „Adela” și o să prezentăm împreună. Fetelor, Vlad e liber acum”, a glumit Cristina încercând să detensioneze atmosfera.

Video-ul în care cei doi anunță despărțirea a fost vizionat de spre 60.000 de oameni. La scurt timp după postare au început să curgă comentariile. Fanii au fost șocați. Au sperat, până în ultimul moment, că este vorba despre o glumă, sau o farsă din partea celor doi actori. Din nefericire, totul este real și cei doi chiar s-au despărțit.

Comments are closed.