Media

Cristina Cioran a făcut anunțul despre fiica ei. Ce se întâmplă acum cu micuța Ema

Cristina Cioran are vești despre fetița ei. Se pare că micuța Ema este cu adevărat o luptătoare. După o perioadă de stat în spital, departe de mama ei, la Terapie Intensivă, timp în care Cristina a văzut-o câte puțin, de două ori pe săptămână, cu test și cu aprobare de la management, iată că vin vești bune.

Cristina Cioran a făcut anunțul despre fiica ei

Mai este foarte puțin timp până când Cristina Cioran își va putea strânge fiica în brațe. După câteva săptămâni în care Cristina a văzut-o pe micuța Ema cu porția, iată că în curând vor fi de nedespărțit.

Vedeta de televiziune a anunțat astăzi că săptămâna viitoare își va putea lua fiica acasă.

Săptămâna viitoare vine Ema acasă. Mai are foarte puțin și gata, a anunțat Cristina Cioran pe InstaStory.

Cristina Cioran a făcut anunțul despre fiica ei. Ce se întâmplă acum cu micuța Ema

Mult a fost, puțin mai este. Fiica Cristinei Cioran s-a născut prematur, acesta fiind motivul pentru care a rămas, după externarea mamei sale, în salonul de Terapie Intensivă. În tot acest timp, Cristina a văzut-o rar pe micuță, mai exact de două ori pe săptămână.

Vedeta a avut și are parte de sprijinul necondiționat al iubitului ei. Împreună au fost plecați la Constanța și mulți internauți au blamat-o pe Cristina că se relaxează la mare în timp ce fetița ei este în spital. Din acest motiv, vedeta a explicat cum su stat lucrurile, de fapt.

Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este! Sper ca într-o săptămână-două să iasă de la incubator și să vedem ce pas urmează, a spus Cristina Cioran pe Instagram.

Cristina Cioran a născut prematur la șapte luni, deși se aștepta să devină mamă în luna septembrie. Vedeta de televiziune a devenit mamă la 43 de ani și se mândrește cu o fetiță extrem de puternică. Ema s-a înzdrăvenit și săptămâna viitoare va ajunge în sânul familiei, la mama și la tatăl ei care o iubesc și o așteaptă cu sufletul la gură.

Comments are closed.