Media

Cristina Cioran are probleme în timpul sarcinii. Cu ce se confruntă vedeta

Cristina Cioran trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când a aflat că va deveni mamă pentru prima dată. Mai este puțin până când își va strânge în brațe fetița, dar nu a scăpat nici de probleme, deși nu poate spune că a avut o sarcină prea grea. Este vorba despre probleme mai vechi, care acum îi dau bătăi de cap.

Cristina Cioran, probleme de sănătate

Cristina Cioran și-a îndeplinit, în sfârșit, visul de a deveni mamă. Frumoasa vedetă are 43 de ani, dar a reușit să aibă o fetiță. Chiar dacă își dorea o familie numeroasă, nu a fost să fie, dar se bucură de cea mai mare minune pe care a primit-o de la viață până acum.

Cristina Cioran nu a avut deloc o sarcină grea. A fost o gravidă norocoasă, care nu a avut prea multe pofte și nici grețuri. Totuși, s-a simțit mai rău când a fost în mișcare, dar își revenea imediat după ce se odihnea câteva ore în pat. Nu mai este la fel de activă, dar nu poate spune că îi este greu, pentru că își face mereu de lucru.

Problema cea mai mare, de care se teme, este un fibrom uterin. Deși nu îi afectează sarcina, crește odată cu bebelușul și îi va da mari bătăi de cap după ce va naște.

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece!”, a dezvăluit vedeta.

Cristina Cioran a ales numele fetiței

Cristina Cioran va deveni mamă de fetiță în toamnă. Este foarte apropiată de fanii ei, cu care împărtășește fiecare reușită și motiv de bucurie. Mai mult, ea a ales deja și numele fetiței. Aceasta se va chema Ema, așa cum a dat de veste în mediul online.

Cristina Cioran s-a îngrășat câteva kilograme în timpul sarcinii, dar nu este deloc deranjată de asta. Mai mult, s-a ales și cu câteva vânătăi și vase de sânge spate, tot din cauza greutății, dar nu se ferește să le expună pe rețelele de socializare, fiind semne dintr-o perioadă extrem de frumoasă.

Cristina va fi ajutată în creșterea fetiței de către mama sa. Ea refuză să asculte sfaturile altor persoane, pentru că nu are încredere în nimeni și vrea să lase lucrurile să vină de la sine, pentru a nu se panica.

„Nu am consultat nimic, mai vorbesc cu câteva prietene care au bebeluşi, atât. Nu vreau să am idei preconcepute sau să mă sperie vreo experienţă a cuiva. Las lucrurile să vină de la sine. Ne va ajuta mama, de care ştiu sigur că voi avea mare nevoie”, a adăugat Cristina.

Comments are closed.