Media

Cristina Cioran dă cărțile pe față, după ce a fost aspru criticată. De ce a mers, de fapt, la mare: “Să nu pic în depresie…”

Cristina Cioran trece printr-o perioadă extrem de grea. Vedeta a născut prematur și fetița se află încă la spital, la incubator, dar și-a făcut timp să meargă la mare. A fost aspru criticată de cei care au văzut ce face și a decis să explice cum stau, de fapt, lucrurile.

Cristina Cioran se teme de depresie

Cristina Cioran a născut prematur. Vedeta a avut parte de o naștere grea, care nu r fi trebuit să aibă loc acum, sarcina având doar 29 de săptămâni. Din cauza unei toxiinfecții alimentare, care i-a declanșat travaliul, vedeta a fost nevoită să nască, pentru a se proteja pe ea și pe fetiță.

Fetița se află acum în spital, iar Cristina a decis să se externeze. De curând, ea a fost la mare, în vizită la mama ei. Fiind foarte deschisă cu fanii și activă pe rețelele de socializare, a decis să împărtășească și cu ceilalți experiența ei. Atunci, toți au sărit și au pus-o la zid pe actriță.

Internauții au criticat-o pentru faptul că se plimbă, în timp ce fetița e la spital. Ea a vrut să explice faptul că a mers la mare pentru ziua mamei ei, dar și pentru anumite probleme ce nu puteau fi rezolvate prin telefon.

Mai mult, Cristina Cioran spune că preferă să iasă și soțul ei îi este alături în orice moment, pentru că se teme mult să nu ajungă cumva în prag de depresie din cauza situației în care este implicată, pentru că presiunea este prea mare și cu greu face față.

”Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon.

Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este”, a spus ea pe Instagram

Cum se simte fetița Cristinei Cioran

Cristina Cioran spune că fetița ei crește și se dezvoltă așa cum trebuie și medicii spun că va fi curând un copil normal. Deși s-a născut la doar 29 de săptămâni, este o luptătoare și pare că își dorește să evolueze.

Vedeta a mai spus că cea mică o strânge de deget și se liniștește când o simte, semn că între ele deja este o legătură specială. Când va crește suficient, va fi externată. Deja respiră singură.

Comments are closed.