Media

Cristina Cioran, dezvăluiri despre botez. Când are loc marele eveniment și cine sunt nașii

Cristina Cioran trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebra actriță a devenit mamă de curând și se bucură de noul ei statut. Fetița ei este foarte bine, a crescut și se dezvoltă normal în continuare și a hotărât să o creștineze. Cristina Cioran a dezvăluit data evenimentului, dar și cine sunt nașii micuței.

Cristina Cioran își creștinează fetița

Cristina Cioran a devenit mămică în urmă cu aproximativ două luni. Deși a născut prematur și fetița ei a stat mult timp în spital, ea este bine acum și s-a dezvoltat corect. Micuța a crescut, a venit acasă și acum se pregătește să primească și taina Sfântului Botez.

Cristina Cioran se pregătește intens pentru marele eveniment dedicat fetiței sale. Ema a fost externată din spital și dusă acasă și mama ei a luat o decizie importantă: o va boteza curând. Deși la început a fost rezervată în declarații, acum este mult mai deschisă și vorbește cu drag despre orice aspect legat de micuță.

Cristina a anunțat că botezul ar putea avea loc în luna noiembrie, dar totul depinde de cum stau lucrurile la noi în țară. Dacă situația se va agrava din nou și vor crește numărul persoanelor bolnave, îi va da planurile peste cap, pentru că ea vrea o petrecere numeroasă, la care să invite toți apropiații și prietenii.

Cine sunt nașii micuței Ema

Cât despre nași, aceștia nu sunt persoane cunoscute, vedete, ci fac parte din cercul lor de prieteni. Au decis să aleagă să-i fie micuței părinți spirituali apropiați de-ai lor, cu care au o relație bună și cu care se înțeleg bine de mai mult timp,

„Nu știm, noi ne-am gândit în noiembrie. Să vedem, nu știm ce se întâmplă. Vrem să facem un botez vesel, cu lume, dacă se închide țara… Nașii au fost aleși, sunt prieteni. Nu sunt persoane cunoscute.”, a declarat Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni TV.

Micuța Cristinei Cioran a stat o lungă perioadă de timp în spital, asta după ce a fost născută prematur. Ea este bine acum și nu va fi nicio problemă dacă va fi botezată. Cristina a discutat cu medicii și nu este niciun pericol.

Comments are closed.