Media

Cristina Cioran, în culmea fericirii! Ce a făcut fiica ei când a văzut-o: “Abia o așteptăm acasă!”

Cristina Cioran trece printr-o perioadă extrem de grea a vieții sale. Vedeta a născut prematur și fetița ei încă se află în spital, sub atenta supraveghere a medicilor. Cu toate acestea, actrița este în culmea fericirii de când a mers să o viziteze pe cea mică alături de iubitul ei. Au fost complet emoționați.

Cristina Cioran, mândră de fiica ei

Cristina Cioran a trecut prin emoții uriașe cu fetița sa, născută prematur. Micuța a venit pe lume cu mult înainte de termen, lucru ce i-a dat mari bătăi de cap mamei sale. Fetița se află și acum în spital, pentru că este prea mică să poate fi externată, dar deja dă primele semne că este bine și se dezvoltă corect.

Cristina Cioran a ales să se externeze, pentru că nu o putea ajuta cu nimic pe fetiță din spital. Acum, ea o poate vizita pe cea mică doar de două ori pe săptămâni, pentru că atât îi permite regulamentul spitalului. Actrița pleacă foarte fericită după fiecare vizită, dar una a fost extrem de specială.

La una dintre vizite, Cristina a simțit cum fetița ei o strânge de mână, lucru ce i-a dat mari speranțe că începe să prindă puteri. Totuși, la o altă vizită a fost și mai emoționată. Cea mică a zâmbit când și-a simțit părinții.

“Fetița noastră puternică și curajoasă ne a zâmbit când ne-a văzut și ne-a simțit! Suntem fericiți că e bine și creste! Suntem despărțit, dar împreună! Sperăm să o luăm acasă cât mai curând! Săptămâna asta finalizez camera Emei! Abia o așteptăm acasă!”, a declarat Cristina.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Cioran (@kikicioran)

Cât mai stă Ema în spital

Cristina Cioran se bucură de orice evoluție a celei mici. Este nerăbdătoare să o vadă acasă și se pregătește intens pentru marea întâlnire oficială. În curând va fi gata și camera ei, pe care o pregătește cu mare atenție, pentru că nu vrea să lipsească nimic.

Actrița spune că fetița crește normal și medicii sunt foarte optimiști. Nu știe exact cât va mai sta la spital, dar cert este că trebuie să se dezvolte suficient. Este deja de trei săptămâni în spital și ar mai putea sta încă două, așa cum zice mama ei.

Comments are closed.