Media

Cristina Cioran, însărcinată la 43 de ani! Cum se simte viitoarea mămică

Cristina Cioran este una dintre cele mai cunoscute personalități TV. Deși a întâmpinat mai multe probleme în dragoste, se pare că acum și-a găsit cu adevărat fericirea și cei doi îndrăgostiți au reușit să ducă relația la un alt nivel. Astfel, Cristina a fost binecuvântată cu un copil, deși nu se mai aștepta să paote deveni mamă la 43 de ani.

Cristina Cioran va deveni mamă

Cristina Cioran trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta și-a găsit în sfârșit sufletul pereche și acum a făcut un anunț important la Vorbește lumea: va deveni mămică. Ea este însărcinată pentru prima dată, în trei luni. Vedeta și Alex și-au dorit foarte mult un copil și se pare că dorința lor a fost îndeplinită, când se aștepta mai puțin, având în vedere că a ajuns la o vârstă înaintată.

Cristina Cioran a aflat că este însărcinată când era la muncă. Ea s-a simțit ciudat, a luat un test de sarcină și rezultatul a fost în favoarea ei. Imediat l-a anunțat pe Alex, iar reacția acestuia a fost emoționantă. Toată familia s-a bucurat la aflarea veștii, pentru că toți așteptau această veste.

La început, Cristina a avut grețuri, dar și multe pofte, motiv pentru care a acumulat câteva kilograme. În prezent, ea face și un tratament cu hormoni, iar rezultatele analizelor au ieșit bine. Vedeta urmează să nască în septembrie.

“Așa sunt primele luni, analize, e greu. Este o sarcină dorită, am vrut să facem și copil. Mă simt extraordinar, abia ce am aflat rezultatul testelor, săptămâna trecută. Abia aștept, viața mea va fi și mai frumoasă, dar știu că va fi greu. Mi-a fost rău în aceste luni. Am intrat în trimestrul doi, ar trebui să nasc în septembrie.

În prima lună mâncam mult și s-a și văzut. Pofte aveam și înainte și nu eram gravidă. Mi-a fost indicat și fac și un tratament cu hormoni.”, a susținut Cristina Cioran.

Cristina Cioran, relație fericită

Cristina Cioran s-a despărțit de Traian Văduva după 10 ani de relație. Vedeta a mărturisit că această despărțire a fost benefică pentru amândoi, pentru că lucrurile nu mai funcționau deloc între ei. La scurt timp, ea l-a cunoscut pe Alex, cu care s-a mutat imediat și care a făcut-o să cunoască dragostea adevărată și să se vindece de rănile din trecut.

„Suntem la început, aveți puțintică răbdare. Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment”, a spus Cristina Cioran.

Comments are closed.