Media

Cristina Cioran, primele dezvăluiri după externarea fiicei sale. De ce se teme cel mai tare: „Nu aș vrea să…”

Cristina Cioran trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Actrița a devenit, în sfârșit, mamă și, după mult timp de așteptare, fiica sa a fost externată. Ema a ajuns lângă părinții ei, care sunt marcați acum de tot felul de emoții. Cristina a mărturisit de ce se teme cel mai tare și ce i se pare cel mai greu.

Cristina Cioran și-a adus fiica acasă

Cristina Cioran a reușit să devină mamă la 44 de ani, dar lucrurile au fost extrem de complicate. Fetița s-a născut prematur și o perioadă bună de timp a avut nevoie de ajutor din partea medicilor pentru a se dezvolta suficient, dar acum este bine.

Ema a ajuns acasă de mai bine de o săptămână, unde a fost așteptată cu emoție de către părinții ei. Aceștia mărturisesc că sunt complet fascinați de ea și își doresc să petreacă tot mai mult timp alături de micuța lor, pentru a nu rata vreun episod important din creșterea ei.

„Îmi face plăcere, îmi place foarte mult. Nici n-aș vrea să ratez vreun moment din acesta.”, a spus vedeta.

Cristina a dus-o pe cea mică la mare, la Constanța, de unde este de loc vedeta. Se pare că experiența i-a priit Emei, pentru că s-a cuibărit în brațele mamei și s-a relaxat foarte bine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Cioran (@kikicioran)

Cristina este o mamă grijulie

Cristina se laudă cu faptul că are o fetiță foarte cuminte, care nu plânge mai deloc. Totuși, micuța se trezește la 3-4 ore pentru a mânca, dar este foarte liniștită.

Cu toate acestea, părinții ei sunt extenuați, pentru că trec prin schimbări majore de când a apărut Ema în viața lor. Sin fericire, micuța se dezvoltă așa cum trebuie, deși a avut ceva probleme la început. Este perfect sănătoasă și stă sub atenta supraveghere a medicilor.

Cristina este, însă, o mamă extrem de grijulie. Mărturisește că se teme de multe lucruri și mai are multe de învățat, pentru că pentru ea abia acum a început experiența de mamă. Chiar dacă nu are probleme cu micuța, se sperie chiar și atunci când îi curge puțin nasul, pentru că nu vrea ca Ema să pățească ceva.

„Nu vreau să fiu ipocrită, dar am noroc de un copil care doarme extraordinar de bine. Mă trezesc într-adevăr noaptea cam la 3-4 ore, dar nu e așa o problemă, ea nu plânge, se mișcă așa, eu o simt, îi bag repede un biberon. Atunci când doarme ea, dorm și eu.”, a declarat Cristina Cioran la Antena Stars.

Comments are closed.