Magazin

Cristina Demetrescu clarifică ce se întâmplă cu zodiile pe 22 august când e Luna Albastră

Cristina Demetrescu a explicat fenomenul denumit generic „Lună albastră”. Astrologul a declarat la Antena 3 că această denumire în astrologie nu există și că de fapt „Luna albastră” este atunci când într-un sezon Luna este plină de 4 ori.

Atunci când în același sezon apare a patra oară dă efectul denumit „Lună albastră”, pratic în mijlocul Lunii se vede o Lună mai mică.

Citește și: Mihai Voropchievici din 22 august este Luna Albastră

Astăzi este un adevărat spectacol pe cer, iar Cristina Demetrescu explică că toate gândurile și mesajele transmise spre Univers sunt foarte amplificate.

Fenomenul astrologic din această noapte este unul destul de puternic şi important, pentru că Luna a făcut conjuncţie cu Saturn pe data de 20 şi în această seară, 22 august, face conjuncţie cu Jupiter, ceea ce reprezintă două planete sociale care pot pune lucrurile în mişcare la nivel mondial.

Practic, în această seară, Luna face conjuncţie cu cea mai bună dintre planete, este şi un spectacol pe cer, pentru că Jupiter şi Saturn se află la cea mai înaltă intensitate de luminozitate“, a explicat astrologul Cristina Demetrescu, duminică, la Antena 3.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici săptămânal: află runele pentru 24-30 mai 2021

În plus, din punct de vedere astrologic, Demetrescu spune că acest fenomen de Lună albastră nici nu există propriu-zis.

Luna albastră 22 august 2021, un fenomen care nu există, spune Demetrescu
“Fenomenul de Lună albastră nu există propriu-zis din punct de vedere astrologic. El este similar unei expresii româneşti, “din an în Paşte”, adică apare foarte rar.

În plus, ea nu este neapărat albastră. Este, într-adevăr, plină, este foarte frumoasă şi apare într-un sezon atunci când, cum ar fi cel de vară, se formează a patra lună plină, pentru că sunt trei luni într-un sezon.

Mai important este fenomenul astrologic, pentru că în seara aceasta avem un aspect pozitiv, pentru că Jupiter este o planetă bună, dar este şi amplificatorie vizavi de tot felul de lucruri pe care noi ne dorim să le facem şi avem nevoie de mai multă energie, ca să putem gândi şi să atragem asupra noastră această energie puternică ce se formează în această seară”, susţine astrologul.

Luna albastră 22 august 2021, trecem din Leu în Fecioară

În plus, se schimbă şi zodia, trecem din Leu în Fecioară. În ultima perioadă, Leul a aranjat planetele destul de câş, aşa, în cruce şi au tot fost tot felul de probleme. Acum e mai bine şi mai relaxant că Soarele intrând în Fecioară, se mai desprind aceste aspecte care generează fenomene puternice la nivel mondial.

Este adevărat că, în perioada următoare, cu Soarele în Fecioară, oamenii trebuie să se preocupe mai mult de psihicul lor, de sănătatea lor şi să dea atenţie mai mare unor lucruri care nu sunt în regulă.

Fecioara este o zodie analitică şi avem posibilitatea să vedem mai cu de-amănuntul ce nu funcţionează şi în mod special m-aş referi la sănătate“, atenţionează Cristina Demetrescu.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.