Media

Cristina Șișcanu a spus adevărul despre divorțul de Mădălin Ionescu. Ce se întâmplă, de fapt

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Au o poveste de dragoste care ar face invidios pe oricine își dorește să iubească și să fie iubit, dar se pare că până și în cuplul lor mai sunt probleme. De curând, în spațiul public au apărut zvonuri care anunță despărțirea celor doi. Fanii cuplului s-au alertat mai ales pentru că toată lumea îi știe fericiți, împliniți și foarte sudați ca și cuplu.

Ce a declarat Cristina Șișcanu despre divorțul de soțul ei

Vedeta de televiziune s-a arătat deranjat de aceste zvonuri și speculații despre viața ei personală. Fanii au început să o întrebe pe Instagram dacă este adevărat că divorțează de Mădălin Ionescu, iar Cristina a decis să facă lumină în acest caz.

Ea  precizat că oricât de detașată ar fi, în situația în care timp de mai multe zile este întrebată același lucru, nu are de ales decât să răspundă și să elucideze misterul.

Sincer, nu mă deranjează în niciun fel că s-a speculat asta, pentru că nu este adevărat, dar într-adevăr a fost un pic incomod pentru că a trebuit să dăm explicații unor oameni, a spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu: unii sunt foarte supărați că le-am stricat povestea

Vedeta a dat asigurări că relația cu soțul ei este așa cum a fost dintotdeauna și că nu se pune problema să divorțeze. De altfel, și pe contul de Instagram al Cristinei se poate observa că nu s-a schimbat nimic care să dea de înțeles că ar avea probleme. Recent vedeta a postat o poză cu soțul ei pe care fanii au apreciat-o în număr foarte mare.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu)

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți din 2011 și formează unul dintre cele mai frumoase și statornice cupluri din showbiz.

S-au cunoscut în 2009 pe platourile de filmare, când Mădălin prezenta Acces Direct, iar ea era reporter. Trei ani mai târziu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și de atunci sunt de nedespărțit.

Comments are closed.