Media

Cristina Șișcanu despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu: “Pentru mine este un mister…” Declarații fără perdea

Cristina Șișcanu a atins un subiect delicat, despre care a vorbit public de foarte puține ori, deși mulți au fost curioși să afle câte ceva. Ea este cea care îl are în grijă pe băiatul lui Mădălin Ionescu din fosta lui căsnicie, un tânăr special cu nevoi speciale. Soția prezentatorului tv a dezvăluit care este relația dintre copiii soțului ei cu mama lor.

Cristina Șișcanu despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu

Filip și Ștefania sunt copiii prezentatorului tv din fosta căsnicie, dar locuiesc cu tatăl lor și Cristina, împreună cu micuța Petra. Vedeta a vorbit deschis despre relația pe care o au copiii lui Mădălin Ionescu cu mama lor. Cristina Ionescu a precizat că toată responsabilitatea asupra celor doi copii este pe umerii ei și ai lui Mădălin care se ocupă de absolut tot. Potrivit spuselor vedetei tv, fosta soție a lui Mădălin Ionescu își vede copiii de patru, cinci ori, la mall.

Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei, a declarat Cristina Șișcanu pentru Wowbiz.

Mihaela și Mădălin Ionescu au divorțat în primăvara anului 2011, după nu mai puțin de 14 ani de mariaj.

Ce a spus Cristina Șișcanu despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Vedeta nu s-a mai abținut

La acea vreme au fost zvonuri potrivit cărora relația s-ar fi rupt din cauza intervenției Cristinei Șișcanu, dar omul de televiziune a negat că ar fi călcat strâmb în timpul mariajului său cu Mihaela.

Cristina Șișcanu: Filip a fost primul copil care mi-a spus “mama”

Cristina are o legătură specială cu băiatul lui Mădălin Ionescu, care este ca și copilul ei. Ea nu face nicio diferență între Petra, Ștefania și Filip. Primul care i-a spus “mamă” Cristinei a fost chiar Filip care este foarte atașat de vedeta tv. Băiatul are 15 ani și este un adolescent special pe care părinții lui îl iubesc foarte mult.

Familia lor este una cât se poate de normală, chiar dacă părinții sunt persoane publice. Soția lui Mădălin Ionescu a declarat că suferă din cauza faptului că în țara noastră nu sunt centre care să se ocupe cu adevărat de copiii speciali.

Comments are closed.