Media

Cristina Șișcanu, probleme grave după un accident de motocicletă. Cu ce se confruntă soția lui Mădălin Ionescu: „Am o poveste din copilărie…”

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară și una dintre cele mai iubite vedete din showbiz. Este fericită alături de Mădălin Ionescu, se consideră o femeie împlinită, dar traumele din copilărie încă o urmăresc și acum și se confruntă cu probleme mari de sănătate.

Cristina Șișcanu, probleme cu dinții

Cristina Șișcanu se numără printre cele mai iubite vedete de la noi din țară. Popularitatea ei a crescut odată cu participarea la Bravo, ai stil! Celebrities, unde a atras de partea ei o mulțime de oameni ce au susținut-o pe parcursul competiției. Este foarte activă în mediul online, unde le spune urmăritorilor ei cu ce se mai ocupă.

De data aceasta, însă, a vrut să îi țină la curent, dar nu a venit cu vești tocmai bune. Aceasta a vorbit despre o experiență neplăcută din copilărie, de pe vremea când avea doar câțiva ani și a căzut de pe motocicletă și și-a spart dinții. De atunci, a avut multe probleme cu dantura și a făcut multe vizite la stomatolog.

„Voi face multe drumuri la stomatolog. pentru că am de făcut niște lucrări care se vor întinde pe o perioadă de timp. Am o poveste din copilărie care îmi dă bătăi de cap și acum. Eram în clasa a doua când am avut un accident de motocicletă. Am dat cu dinții de asfalt și s-au crăpat.

Exact cei din față. S-au rupt chiar. Abia la 18 ani mi s-au pus niște fațete. Pe la 30 de ani le-am schimbat, însă, ulterior mi s-a rupt o rădăcină. A trebuit să fac o extracție în vară. Foarte complicată situația…”, a declarat Cristina Șișcanu pe Instastory.

Vedeta le-a spus fanilor că urmează câteva luni în care va merge ceva mai des la stomatolog, pentru că trebuie să facă un implant. Aceasta trebuie să își schimbe dinții din față, iar acum are doar unii provizorii.

Cum a slăbit Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a avut mereu o problemă cu kilogramele în plus și a fost ușor complexată de corpul ei. Acum, însă, a ajuns la silueta pe care o visa deja de mult timp. Arată impecabil și a reușit să scape de multe kilograme într-un timp foarte scurt.

Soția lui Mădălin Ionescu a reușit să slăbească nu mai puțin de 27 de kilograme în scurt timp, apelând la un stil de viață sănătos, dar și la sport și o dietă specială, realizată de nutriționist. A mai pus câteva kilograme de atunci, dar a reușit să scape și de acestea în doar câteva zile.

Comments are closed.