Media

Cristina Spătaru s-a despărțit de iubitul tinerel! Cu cine a fost surprinsă regina R&B-ului

Cristina Spătaru, supranumită și R&B-ului, a avut parte de multe probleme în ultimii ani. După un divorț dureros de tatăl copiilor săi, frumoasa vedetă și-a găsit fericirea în brațele unui tinerel, dar se pare că nici cu el nu i-a mers prea bine. Cei doi s-au despărțit după doar un an de relație, iar artista deja a fost surprinsă cu altcineva.

Cristina Spătar s-a despărțit de Tibi

Cristina Spătar nu a avut deloc noroc în dragoste și problemele au urmărit-o pretutindeni. Divorțul de tatăl copiilor ei a fost unul problematic și, deși a decis să locuiască în aceeași casă cu el de dragul celor mici, acesta a evacuat-o în mare scandal și situația a scăpat de sub control.

În urmă cu un an, ea a crezut că și-a găsit fericirea și s-a combinat cu un tinerel, cu 21 de ani mai tânăr. Deși relația lor a evoluat rapid, se pare că lucrurile nu au mers atât de bine între ei. Cristina a mărturisit că au luat o pauză pentru a vedea ce se întâmplă.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani.’, a declarat Cristina Spătar la Antena Stars.

Ea nu a dezvăluit motivul pentru care s-a ajuns la ruptură, dar a lăsat să se înțeleagă că despărțirea nu este definitivă și că mai sunt șanse de împăcare.

Cine este bărbatul cu care a fost surprinsă Cristina Spătar

Cristina Spătar a fost surprinsă în compania unui bărbat, iar toată lumea s-a gândit că deja și-a găsit un alt partener de viață. Regina R&B-ului a vrut să facă lumină în acest caz, explicând că fostul ei iubit știe tot ce face și sigur va înțelege că nu este vorba despre ce se speculează.

Astfel, bărbatul cu care ea a fost fotografiată este un prieten din copilărie, iar între ei nu există nimic mai mult decât o relație de prietenie. Ea crede că vor mai ieși împreună, pentru că vine rar în București și nu s-au mai văzut de ceva timp. În plus, omul de afaceri este căsătorit și are doi copii.

Comments are closed.