Media

Cu ce rămâne Raluca Bădulescu după divorțul de soțul ei. Cum arată casa în care au locuit împreună

Vestea că Raluca Bădulescu și soțul ei divorțează după 13 ani de căsnicie a uimit pe toți cei care îi cunoșteau și îi văzuseră în toți acești ani împreună. Vedeta de la Bravo, ai Stil! a fost dintotdeauna discretă în ceea ce privește căsnicia ei și a reușit astfel să-și trăiască povestea de dragoste în intimitate. Acum când a anunțat că divorțează toată lumea a fost curioasă cum se va tranșa această despărțire.

Florin Stamin îi lasă casa Ralucăi Bădulescu, după divorț

Cu toate că au ajuns în punctul în care au decis să meargă pe drumuri separate, se pare că Raluca Bădulescu și soțul ei rămân prieteni și după divorț. Nu e nici pe departe vorba de scandal între ei, iar asta se poate deduce și din pretențiile pe care le au după despărțire. Potrivit informațiilor apărute în presă, Florin Stamin îi lasă casă Ralucăi Bădulescu, cea în care au locuit împreună în ultimii ani. Divorțul va fi pe cale amiabilă, iar vedeta Kanal D va rămâne cu imobilul pe care l-a decorat după placul ei și pe care a prezentat-o în emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea.

În emisiune, vedeta și-a prezentat sutele de perechi de pantofi, iar cu această ocazie, publicul a putut să vadă și imagini din casa în care locuiește Raluca Bădulescu.

Cu ce rămâne Raluca Bădulescu după divorțul de soțul ei. Cum arată casa în care au locuit împreună

Ce a spus Raluca Bădulescu despre soțul ei: A fost fericit până să mă cunoască pe mine

Nu demult, Raluca Bădulescu a făcut anumite declarații care ridică semne de întrebare. Ea a spus că soțul ei a fost fericit până să o cunoască pe ea. Cei doi s-au cunoscut la un after hours, când el abia se întorsese din Valencia și îi povestea lucruri pe care ea nu le înțelegea la acea vreme.

Îmi plăcuse mult de el, foarte mult. Se întorsese din Valencia, eu mai țărancă de aici nu știam ce îmi povestea. A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui. Eu am viața mea. Am stat pe capul lui nasol, a spus Raluca pe Youtube.

Vestea că Raluca Bădulescu și Florin Stamin divorțează a surprins pe toată lumea. Ei apăreau mereu de mână la evenimentele mondene, fericiți și nimic nu conducea spre gândul că ar avea probleme care să ducă la o despărțire definitivă.

Comments are closed.