Media

Cu ce se ocupă, de fapt, Romina Geczi. Războinica vrea să câștige Survivor 2021

Competiția Survivor este una dintre cele mai interesante și complexe. Mai mulți concurenți luptă pentru marele premiu și își doresc să fie cu adevărat supraviețuitori. În ultimul timp, mai mulți participanți au fost eliminați din diverse motive, fie pentru că nu au mai făcut față, fie din cauza problemelor de sănătate.

În locul celor care au părăsit Republica Dominicană au venit alți concurenți dornici să demonstreze ce pot și să câștige. Printre ei se numără și Romina Geczi, care a intrat în echipa albastră, alături de ceilalți Războinici.

Romina Geczi, determinată în lupta pentru supraviețuire

Romina Geczi este noua concurentă de la Survivor 2021. Ea a venit să-i ajute pe Războinici, după ce echipa lor a pierdut doi concurenți extrem de buni, Alin Sălăjean și Marilena. Bărbatul a plecat din cauza problemelor de sănătate care nu i-au mai permis să lupte, iar Marilena nu a mai făcut față stresului și greutăților din Republică.

Romina Geczi vine din Timișoara și este instructor de spinning. Deși nu are o pregătire prea bună în domeniul sportiv și, spre deosebire de colegii săi, care au un palmares bogat, ea crede că va face față cu bine acestei competiții.

Romina este o iubitoare de sport și îi place să aibă grijă de corpul ei, care este unul sculptat. Mândră de felul în care arată, este activă pe rețelele de socializare și își afișează formele ori de câte ori are ocazia.

Cea mai mare provocare pentru Romina este lipsa hranei, dar nu își face probleme că nu se va adapta. Ea speră să reziste cât mai mult în competiție și să nu întâmpine probleme și să ajungă până la sfârșit.

„Am ales Survivor pentru că îmi place adrenalina, imi plac provocările. Cred că cea mai mare provocare ar fi lipsa hranei, care mă gândesc că este pentru toată lumea. Sper să mă adaptez cât se poate de repede, deși nu cred că este vreo problemă în acest sens”, a declarat Romina.

Romina, legături cu lumea poker-ului

Romina Geczi de la Survivor România este de meserie maseur și instructor spinning. Masajul este una dintre marile sale pasiuni și chiar câștigă bani din asta. Ea este maseuză, dar nu una de rând, pentru că are clienți exclusiviști, din domeniul poker-ului. Ea îi însoțește la concursuri și le face masaj, pentru a-i relaxa pe aceștia după ore în șir în care stau la masa de joc.

Comments are closed.