Media

Cu ce se ocupă Florin Popa, iubitul lui Nicole Cherry. Între ei este o diferență de vârstă de 8 ani

Nicole Cherry este în culmea fericirii. Artista a mărturisit recent că urmează să devină mamă, iar vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Cireșica, așa cum o alintă fanii va aduce pe lume primul ei copil, la doar 22 de ani. Nicole este extrem de îndrăgostită de partenerul ei de viață, care nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului.

Cu ce se ocupă iubitul lui Nicole Cherry

Iubitul lui Nicole Cherry se numește Florin Popa și este managerul unui magazin GSM. Florin are 30 de ani, deci este cu 8 ani mai mare decât iubita sa și, curând, mama copilului său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul tatălui artistei. Într-un interviu mai vechi, Nicole spunea că este fericită, dar că nu-și face planuri prea mari, ci pur și simplu se bucură de prezent. Diferența mare de vârstă dintre ea și Florin este văzută, de către cântăreața, ca un mare avantaj.

Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj. Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent, spune Nicole Cherry într-un interviu pentru VIVA!

Nicole Cherry va aduce pe lume o fetiță

În câteva luni, Nicole Cherry va aduce pe lume o fetiță. Artista a ales o modalitate foarte frumoasă de a anunța sexul bebelușului. A postat o poză în care apare ea, iar lângă stă pisica ei, ce are la gât o bavetă pe care scrie: O să am o surioară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

În scurt timp, postarea artistei a adunat aproape 150.000 de aprecieri din partea fanilor. De asemenea, mulți au felicitat-o pe Nicole și i-au urat naștere ușoară.

Comments are closed.