Media

Cu cine a mai fost căsătorit Viorel Lis. Și-a scris testamentul, dar fosta soție nu primește nimic

Viorel Lis este unul dintre cele mai controversate personaje de la noi din țară. Fostul primar al Capitalei a avut o viață plină de peripeții, a iubit mult, dar acum s-a oprit la Oana. Având o vârstă destul de înaintată, fostul edil și-a scris testamentul și se pare că fosta lui soție nu primește nimic.

Cui rămâne averea lui Viorel Lis

Viorel Lis a ajuns la venerabila vârstă de 77 de ani și problemele de sănătate nu îi dau pace. Fostul edil al Capitalei iese tot mai rar din casă și are nevoie permanentă de Oana pentru a se putea deplasa și aceasta îl îngrijește în mod permanent.

Pentru că vrea să fie pregătit pentru ce este mai rău, Viorel și-a scris testamentul. Fostul edil al Capitalei spune că vrea să îi lase soției sale apartamentul pe care îl mai are, pentru că aceasta este toată averea lui, la momentul actual având doar o pensie.

“Ea e moștenitoarea mea! Și acum dacă nu ar fi ea, cred că nu aș putea să mai trăiesc. Am probleme de sănătate. În primul rând banii contează și mulți spunea că: -Vai, dacă ești primar, te-ai îmbogățit-. Dar eu trăiesc din pensie la ora actuală”, a spus acum ceva timp Viorel Lis.

Cât despre fosta soție și copii, spune că s-a înțeles cu ei la divorț și nu mai are nimic de dat. Mai mult, el se judecă de ani buni cu mai multe persoane pentru o livadă aflată în localitatea natală a acestuia din județul Argeș și magistrații îi obligă să se împace cu aceștia. Deși la început au respins cererea lor, situația s-a schimbat apoi. Cu toate acestea, el refuză orice legătură cu ei, pentru că spune că îi vor doar răul.

Oana și Viorel Lis au discutat chiar și despre locul de veci, unde va fi dus când trece în neființă. Au ales locația exactă și Oana spune că mormântul va fi unul dublu, pentru că își dorește să-i fie alături și după moarte. Aceasta a fost și dorința lui Viorel Lis, care spune că o va iubi pe soția lui chiar și când pleacă din această lume.

„Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubească și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut”, a declarat blondina.

Viorel Lis, acuzat de violență de fosta soție

Viorel Lis a mai fost căsătorit înainte de Oana. Acesta are un băiat din căsătoria anterioară, care s-a terminat cu mare scandal. Tudora spunea în urmă cu câțiva ani că soțul ei devenise tot mai agresiv și o lovea ori de câte ori apuca, dar a continuat să rămână lângă el de dragul copiilor.

„A început să fie violent, în ultima perioadă a căsătoriei, înaintea divorţului. Probabil nu găsea motiv să bage divorţ. Au fost câteva bătăi. Era tot timpul stresat, obosit, nervos, nu-i convenea nimic. Toţi bărbaţii fac aşa când vor să găsească un motiv de ceartă. După prima bătaie am mai stat pentru că aveam doi copii de crescut. După o anumită vârstă, nu mai gândeşti ca la 20-30 de ani. S-a întâmplat să mă bată şi de faţă cu copiii, şi atunci am scos un certificat medico-legal. A fost o bătaie destul de serioasă, ăla a fost cel mai violent moment.”, spunea femeia.

Mai mult, fostul edil nu a fost deloc un soț fidel. A înșelat-o cu mai multe domnișoare, iar ultima sa scăpare a fost Oana. El s-ar fi iubit cu ea încă de când era căsătorit și ea avea doar 18 ani. Atunci, Tudora a decis să pună capăt mariajului și Viorel s-a recăsătorit.

Comments are closed.