Media

Cu cine este Pepe în tatonări. Artistul a vorbit despre noua lui relație

Pepe a trecut prin două mari divorțuri, grele, peste care a trecut cum a putut, dar care nu l-au demoralizat într-atât încât să nu-și mai dorească să iubească. După căsnicia cu Oana Zăvoranu, Pepe a cunoscut-o pe Raluca Pastramă cu care s-a căsătorit și a făcut doi copii. Din nefericire, au apărut neînțelegeri și în toamna anului 2020, Pepe a anunțat că va divorța. După despărțirea de Raluca, Pepe nu s-a mai afișat public cu nicio femeie, dar a recunoscut că a început ceva cu cineva.

Cu cine este Pepe în tatonări

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Pepe a vorbit despre trecutul său amoros și a dat de înțeles că este gata pentru un nou capitol din viața lui. Artistul a spus că a iubit sincer și cu toată inima, că a fost dedicat în relațiile lui și că a făcut tot ce a putut pentru ca acestea să meargă.

Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere. Am avut etape frumoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat, a spus Pepe în podcastul lui Damian Drăghici.

În prezent, Pepe nu are o relație oficială, dar este în tatonări cu cineva despre care încă nu este pregătit să vorbească.

S-a zvonit că ar avea o relație cu Raluka, însă Pepe a spus doar că sunt colegi și că se înțeleg bine.

Artistul a spus că Dumnezeu ne dă șanse pe care nu le putem rata și că el profită de aceste șanse și face tot ce poate ca ele să se concretizeze.

Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt și în cinci relații, nu am nici cea mai mică jenă. Dumnezeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata. În momentul în care conștientizezi că e ceva ce merită, mă arunc și în prăpastie, fără regrete, fără să mă gândesc, a mai spus Pepe.

În același interviu, Pepe a vorbit și despre căsnicia cu actrița Oana Zăvoranu și a spus că ea a fost cea mai mare greșeală din viața lui.

Comments are closed.