Media

Cu cine s-a iubit Alina Sorescu înainte de Alexandru Ciucu. Este un cunoscut prezentator TV de la noi din țară

Alina Sorescu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, cu o viață  foarte complicată, dar ferită de ochii lumii. Cu greu s-a aflat de divorțul în care este acum implicată, dar la fel de mult a durat și până a recunoscut cu cine s-a iubit în tinerețe.

Alina Sorescu a fost iubita lui Cove

Alina Sorescu a încercat mereu să aibă grijă de viața ei intimă și să o țină departe de ochii curioșilor. Celebra interpretă a vrut mereu să păstreze pentru ea bucuriile sau problemele vieții, dar se pare că unele dintre ele mai ies la suprafață, cum este și divorțul dintre ea și Alexandra Ciucu.

Vezi și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Creatorul de modă a cerut ordonanță prezidențială

Inainte de a deveni soția celebrului creator de modă, a mai avut și alte relații. Una dintre ele a fost extrem de controversată la vremea aceea și chiar a încercat să o țină secretă, dar totul s-a aflat. Mai exact, artista s-a iubit cu Gabriel Coveșeanu, celebrul prezentator TV.

De ce s-a despărțit de Cove

Alina nu a recunoscut niciodată în mod clar că s-a iubit cu Cove, dar a lăsat să se înțeleagă acest lucru prin tăcerea și putinele sale declarații. Prezentatorul, în schimb, a spus lucrurilor pe nume.

Relatia lor a fost una de scurtă, de doar o lună. În tot acest timp au ieșit la film, au mers impreuna la film și diferite evenimente și, chiar dacă și-au dat o șansă, nu au reușit să fiu un cuplu cu adevărat și și-au dat seama că nu se potrivesc deloc.

“Am fost timp de o luna impreuna cu Alina. Am iesit de citeva ori la filme, petreceri si la mese. Am incercat sa fim un cuplu, insa nu s-a putut. Fiecare are parerea lui si se pare ca nu ne potrivim ca mod de abordare a multor probleme. Nici nu stiu daca a fost o relatie de iubire sau altceva”, declara atunci Cove.

 

Comments are closed.