Media

Cu cine s-a iubit Lora înainte de a se căsători. Nu s-a aflat de relația lor

Lora este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Celebra cântăreață are mare succes și este o femeie împlinită în acest moment, dar a trecut prin multe pentru a-și găsi liniștea la pieptul lui Ghenu. Află cu cine s-a iubit înainte de a se căsători.

Lora s-a iubit cu Iulian Moga

Lora trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Ionuț Ghenu de câțiva ani. Relația lor este una sudată și foarte puternică, pentru că între ei nu au existat certuri și nu s-a pus vreodată problema de despărțire. Totuși, până a ajunge la acest echilibru, a mai trecut prin relații eșuate.

Cu toții știm că a fost căsătorită cu Dan Badea și au divorțat din cauza neînțelegerilor dintre ei, dar nu mulți știu că s-a iubit cu fratele unui artist celebru. Mai exact, ea a avut o relație de câteva luni cu Iulian Moga, fratele lui Marius Moga.

Celebra artistă nu a vorbit prea mult despre această relație, pentru că a fost ceva din tinerețe. Totuși, recunoaște că bărbatul a reușit să o cucerească și a fost ceva frumos între ei, pentru că și Iulian este un om bun.

”Iulian Moga, dar nu a aflat presa. Nu a aflat că am fost împreună. S-a întâmplat acum 10 sau 11 ani și am fost împreună cred că 4 sau 5 luni. Eram puștani amândoi și i-a reușit cucerirea. Iulian e un băiat foarte mișto”, a spus Lora.

Lora, adevărul despre Doinița și Ghenu

Lora a fost aspru criticată când s-a combinat cu Ghenu, fiind acuzată că l-ar fi despărțit de Doinița Oancea. Artista susține că nu au fost împreună cât timp erau doi oameni cu obligații, în alte relații, ci totul a venit apoi, natural.

Mai mult, spune că divorțul de Dan Badea a venit în urma neînțelegerilor dintre ei. Artista susține că fostul soț era foarte agresiv și nu mai vedea în el un sprijin.

Comments are closed.