Media

Cu cine s-a iubit Mihai Petre înainte să o cunoască pe Elwira. Foarte puțini știu despre relația lor

Mihai Petre formează un cuplu de senzație cu soția și partenera sa de scenă, Elwira Duda. Sunt de nedespărțit și fac o echipă pe cinste, cum au demonstrat-o nu demult în show-ul aventură Asia Express. Sunt un cuplu admirat mai ales pentru modul cum comunică și cum au reușit să construiască o familie exemplu. Pare că sunt împreună dintotdeauna, dar puțini sunt cei care știu că primii fiori ai iubirii Mihai i-a simțit alături de o altă blondă frumoasă, dar nu atât de celebră.

Cu cine s-a iubit Mihai Petre înainte de Elwira Duda

Înainte de a o cunoaște pe cea care avea să-i devină soție și să-i dăruiască două fetițe superbe, Mihai Petre a avut o relație cu actuala soție a unui om de televiziune și radio din România. A fost o relație adolescentină, pe când Mihai Petre avea 16 ani și era la liceu. Iubita lui de la acea vreme a fost Gabriela, actuala soție a lui Mihai Morar, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio și televiziune din România.

Cu cine s-a iubit Mihai Petre înainte să o cunoască pe Elwira. Foarte puțini știu despre relația lor

Gabriela, soția lui Mihai Morar este o persoană foarte discretă căreia nu îi place în mod deosebit să apară în lumina reflectoarelor. Ea este de profesie învățătoare și mămica a trei fetițe, între care o pereche de gemeni.

Cum a cunoscut-o Mihai Petre pe soția sa

După relațiile adolescentine, Mihai Petre avea să o cunoască pe Elwira cu care formează la ora actuală unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri de persoane publice din România. Împart aceeași pasiune pentru dans și s-au întâlnit pentru prima dată în Republica Moldova. Elwira Duda este poloneză și în urma unei probe de dans a devenit partenera de scenă a lui Mihai, care rămăsese singur după ce colega lui se accidentase.

Soarta a făcut ca fix în aceeași perioadă și Elwira să rămână fără partener și iată că astfel cei doi s-au întâlnit.

Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu, povestea Mihai Petre în urmă cu ceva timp.

Citește și: Mihai Petre și Elwira, despre un nou membru al familiei. Dansatorii sunt pregătiți să devină părinți

Atât de bine se înțeleg cei doi în viața de zi cu zi, nu doar pe ringul de dans, încât au reușit să câștige Asia Express – o competiție grea care le-a întins limitele la maximum.

Comments are closed.