Media

Cu cine s-a iubit Simona Halep înainde de Toni Iuruc. Cine le-a interzis să fie împreună

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute tenismene din lume. Se bucură de mare succes la nivel mondial și a avut parte de multe reușite până acum. Deși astăzi se căsătorește și are planuri mari de viitor, este cunoscut faptul că a mai avut relații serioase înainte. Sportiva a mai fost chiar la un pas de căsătorie și a avut parte și de o iubire interzisă.

Simona Halep, iubire interzisă

Simona Halep a fost mereu o persoană extrem de retrasă, care nu a vorbit prea mult despre viața personală și a vrut să păstreze doar pentru ea astfel de aspecte. Totuși, anumite lucruri au ieșit la iveală în timp, deși sportiva nu și-ar fi dorit să se afle.

Într-un timp s-a speculat că s-ar fi iubit cu Andrei Mlendea, care i-ar fi fost și antrenor o bună perioadă de timp. Simona avea pe atunci doar 18 ani, iar relația a fost ținută ascunsă până în 2013, când lucrurile ar fi început să fie destul de evidente între ei. Cei doi s-ar fi iubit, dar la scurt timp ar fi fost despărțiți chiar de tatăl sportivei, când acesta și-ar fi dat seama că între ei se înfiripă ceva.

”Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu (n.r. – Andrei Mlendea). Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul”, susțin sursele.

Ulterior, cei doi ar mai fi dat o șansă iubirii lor și au mai fost împreună câțiva ani mai târziu, până când în 2013 s-au despărțit definitiv și au rupt orice legătură.
Halep a mai fost la un pas de căsătorie

Simona ar mai fi fost la un pas de căsătorie

Simona Halep a mai avut o relație serioasă înainte de Toni Iuruc, cu care se căsătorește azi legal, care a durat până în 2016. Simona Halep a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de fiul lui Teia Sponte, Costa. Cei doi au fost împreună o perioadă bună de timp și Costa o făcea fericită pe sportiva noastră, dar se pare că lucrurile au luat o altă formă.

Chiar și bunica jucătoarei de tenis i-a văzut împreună pentru tot restul vieții și apropiații spun că cei doi urmau chiar să se căsătorească, dar lucrurile au evoluat diferit și au decis să meargă pe drumuri diferite. Simona are acum un alt soț în mod oficial și Costa Sponta este și el un bărbat la casa lui.

La scurt timp după despărțirea de Simona, tânărul afacerist s-a căsătorit cu o altă tânără din Constanța și cei doi sunt fericiți acum. Mai mult, tânărul l-a făcut mândru pe tatăl lui, pentru că a dus mai departe cu succes afacerile familiei.

Comments are closed.