Știri

Cui îi va rămâne averea miliardarului Dan Petrescu. Este vorba despre o femeie

Miliardarul Dan Petrescu era căsătorit și avea un fiu în vârstă de 30 de ani. Atât soția lui cât și băiatul au sfârșit tragic în accidentul aviatic de la Milano. Astfel, conform unor surse Gândul, avea celui mai bogat român va fi moștenită de o femeie, parteneră de afaceri a lui Dan Petrescu.

Cine va moșteni averea lui Dan Petrescu

Se pare că miliardarul român avea o parteneră de afaceri și că ei îi va rămâne toată moștenirea lui. Se numește Anca Surugiu și ea ar fi cea care va prelua toată averea lui Dan Petrescu. Avea acces la toate datele, la conturile miliardarului pentru care avea și împuternicire.

Cui îi va rămâne averea miliardarului Dan Petrescu. Este vorba despre o femeie

Potrivit Gândul, cel mai recent proiect în care a fost implicată Anca Surugiu este cel depus la Primăria Municipiului București. Este vorba despre documentația pentru obținerea unui PUZ în vederea construirii unui bloc de patru etaje pe un teren de circa 3.800 mp de pe bulevardul Kiseleff, în apropiere de Ambasada Suediei.

Miliardarul Dan Petrescu era căsătorit și avea un fiu

Dan Petrescu era căsătorit și avea un fiu în vârstă de 30 de ani, cercetător în Canada. Avionul pe care îl deținea și la manșa căruia se afla a părăsit România în data de 30 septembrie, conform înregistrărilor oficiale.

Este vorba despre o aeronavă de mici dimensiuni, model PC cu 12 propulsoare. Opt persoane se aflau la bord în momentul în care avionul s-a prăbușit. Tragedia aviatică s-a petrecut în zona Via Marignano, lângă terminalul San Donato duminică, 3 octombrie.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, cu avionul miliardarului Dan Petrescu

Există informații potrivit cărora avionul se afla în urcare în momentul în care unul dintre motoare a cedat. La un moment dat a căzut peste o clădire aflată în renovare, în care, din fericire, nu se afla nimeni la acel moment. Cei opt se îndreptau spre Sardinia unde aveau programată o vacanță. Mama lui Dan Petrescu îi aștepta deja în vila familiei. Din nefericire ei nu au mai apucat să se revadă.

Comments are closed.