Media

Culiță Sterp, propus spre eliminare la Survivor. Faimosul le cere fanilor să îl trimită acasă

Competiția Survivor este din ce în ce mai grea. Concurenții fac cu greu față probelor și stresului la care sunt supuși, dar continuă să lupte pentru premiul cel mare. Mulți dintre ei nu au mai rezistat și au fost eliminați. Și drumul lui Culiță Sterp pare să se apropie de final, dar Faimosul își dorește să plece acasă.

Culiță Sterp, la un pas de eliminare

Culiță Sterp este unul dintre cei mai buni și determinați concurenți de la Survivor. De la începutul competiției, a avut un spirit de luptător puternic și a obținut rezultate foarte bune. A adus multe puncte echipei șu a fost foarte iubit și susținut de cei de acasă, mai ales pentru că au văzut că își dorește să câștige.

Faimoșii au pierdut jocul și au fost nevoiți să propună un nou concurent spre eliminare. Astfel, Culiță Sterp a adunat cinci voturi și este cel care riscă să plece acasă. Totul depinde de voturile celor de acasă, pe care el îi roagă să înțeleagă situația în care se află acum.

Culiță le cere fanilor să nu îl voteze, pentru că își dorește să plece acasă. Băiatul lui urmează să vină curând pe lume și el deja se tot gândește la acel moment, la care vrea să participe. Astfel, Faimosul vrea să iasă cât mai repede din competiție și să se bucure de timpul cu cei dragi.

 „Mă așteptam și mă bucur că ai mei colegi au empatizat cu situația mea. Sper ca și oamenii de acasă să empatizeze cu mine. Știu că sunt susținut de oamenii de acasă. Le-am simțit susținerea de-a lungul anilor. Mai am puțin, câteva săptămâni să devin tată și eu sunt încă aici. Sper ca toată lumea să empatizeze cu mine”, a spus Culiță Sterp.

Culiță Sterp va deveni curând tătic

Culiță Sterp va deveni curând tătic. Toată familia este în extaz și așteaptă moștenitorul. Culiță și-a dorit mult un copil și vestea că dorința i s-a îndeplinit a venit ca un mare dar. El a plecat în Republică cu gândul la cei de acasă și acum vrea să ajungă la ei cât mai repede.

Daniela Iliescu abia așteaptă să-și strângă micuțul în brațe. Ea le-a împărtășit fanilor pe Instagram imagini deosebite cu burtica de gravidă, pe care le-a realizat într-o ședință foto specială.

Comments are closed.