Media

Cum a ajuns mormântul lui Adrian Iovan. Imagini dureroase cu locul de veci

Adrian Iovan a fost unul dintre cei mai cunoscuți piloți din țară. Celebrul aviator și-a pierdut viața în urma unui accident, după ce a rămas prins între fiarele avionului și a fost găsit în ger după cinci ore. Mormântul lui pare să fi fost uitat la opt ani de la tragicul eveniment.

Mormântul lui Adrian Iovan arată deplorabil

Adrian Iovan a plecat tragic din această lume, în urmă cu opt ani. Celebrul pilot de avioane a avut parte de un accident extrem de grav, din care nu a mai ieșit cu viață. Avionul pe care îl pilota s-a prăbușit și el a rămas prins printre fiare, după care a fost găsit prins de ger, după ore întregi.

Au trecut de atunci 8 ani de la tragicul accident aviatic. Familia și toți cei care l-au cunoscut sunt complet șocați și nu l-au uitat nici acum. Totuși, mormântul regretatului pilot a rămas demonstrează ceva complet diferit: este unul simplu, cu câteva flori uscate, fără lumânări aprinse de curând, iar numele de pe cruce s-a șters deja.

Adrian Iovan își doarme somnul de veci într-un cavou din Cimitirul Bellu Catolic, dar se pare că nu prea mulți au mai dat pe acolo. Paznicii de la cimitir susțin că a cam fost uitat și doar Romanița mai trece pe acolo din când în când, dar și aceasta ar fi presată de timp.

Romanița Iovan, destăinuiri interesante

Romanița Iovan a suferit mult după pierderea soțului ei, dar a învățat să se descurce ca o mamă singură. A fost greu să accepte ideea că soțul ei nu va mai fi niciodată alături de ea și de copilul lor, mai ales că, în primă fază, au fost mințiți că totul este bine.

În timp, cel mic a înțeles ideea și a acceptat-o, dovedind că este puternic, un adevărat luptător. Albert s-a mândrit mult cu faptul că tatăl lui a murit ca un erou și se bucură acum când se gândește la el.

„Albert s-a culcat cu gândul că tatăl lui e ok, că e bine. I-am explicat cât am putut, pe înţelegerea lui, având în vedere că avea 7 ani. Am fost cea mai puternică femeie din lume, aşa m-am considerat. Mi-am găsit o forţă pe care nu credeam că o am. Când i-am spus că a murit ca un erou, că are un tată erou, am observat că Albert avea în el o forţă mai mare decât a mea.”, a declarat Romanița.

Cel mic îi calcă pe urme tatălui său. Albert este pilot de raliu şi a concurat deja la un campionat naţional de juniori, unde a obținut rezultate notabile.

Comments are closed.