Știri

Cum a ales un turist din Mamaia să-și protejeze mașina de soare. Toți au râs

Un turist de pe litoral, venit din Galați, a avut grijă să-și lase mașina protejată de razele puternice ale soarelui. Omul nu s-a sfiit deloc și a spus pe parbriz o carpetă cu rol de parasolar, iar apoi, cel mai probabil, a plecat la plajă. Mașina rămasă în urma lui a atras atenția trecătorilor nu doar pentru că avea un parasolar inedit, ci și pentru că era parcată strâmb, cu partea din față pe un trotuar destinat pietonilor.

Carpetă pe post de parasolar pentru o mașină parcată în Mamaia

Un trecător a pozat mașina cu carpeta pe parbriz, iar imaginea a devenit virală. Autoturismul era greu de trecut cu vederea, mai ales că șoferul a avut grijă să-l parcheze strâmb, ocupând jumătate din trotuarul pietonilor.

Imaginea zilei ne-a fost oferită de un turist din Galați, cazat în nordul Stațiunii Mamaia, care atunci când a plecat de acasă nu a uitat să ia cu el și carpeta de pe perete. Ce a făcut cu ea? A folosit-o în loc de parasolar. Da, ingenioasă idee și nu, nu era cu Răpirea din Serai!, scrie Replica de Constanța.

Potrivit presei locale, gălățeanul nu este singurul sosit pe litoral, care și-a lăsat mașina cum și pe unde s-a putut. În Constanța, în plin sezon estival, anual, traficul devine infernal, iar locurile de parcare sunt foarte vânate.

Nerăbdători să ajungă la plajă, sau să se bălăcească, mulți lasă mașinile la voia întâmplării, sperând că nu le vor fi ridicate de către autorități.

Nu de puține ori, imagini care surprind astfel de cazuri, apar pe Internet și se viralizează, stârnind uneori râsul, alteori revolta internauților.

Și în acest weekend, românii au luat cu asalt litoralul românesc. Plajele sunt pline ochi, peste 10.000 de oameni petrec acest sfârșit de săptămână la malul mării.

Aglomerație se simte și în trafic. Se circulă greu, mai ales pe DN39, drumul care leagă Constanța de sudul litoralului.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pentru evitarea aglomerației de pe DN 39 Constanța – Mangalia, conducătorii auto care se deplasează pe litoral dinspre autostradă pot urma următoarele rute alternative:

– Autostrada A2 – Ciocârlia – Mereni – DJ 381 Topraisar – DJ 391 Negru Vodă – DN 39 Mangalia
– Autostrada A2 – DN39 – Agigea – DN 38 – Techirghiol – DJ393 Moșneni – DC 5 – 23 August – DN 39.

Comments are closed.