Media

Cum a fost surprinsă Andreea Ibacka. Vecinii l-au sunat imediat pe Cabral

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Andreea Ibacka este într-o formă de zile mari. Actrița urmează să aducă pe lume un băiețel care va face pereche cu micuța Namiko. Atât ea cât și Cabral sunt foarte fericiți și nerăbdători să-l cunoască pe noul membru al familiei. Viitoarea mămică de băiețel nu este deloc stresată și nici nu se menajează în această perioadă. Așa se face că a fost surprinsă de către vecini în timp ce sărea gardul, însărcinată fiind în nouă luni.

Cum a fost surprinsă Andreea Ibacka de către vecini

Cabral a povestit o întâmplare petrecută zilele trecute când un vecin l-a sunat și i-a spus că a văzut-o pe Andreea când sărea gardul curții. Cabral nu era acasă și s-a impacientat, mai ales că a sunat-o pe soția lui și aceasta nu i-a răspuns.

La un moment dat, l-a sunat un număr necunoscut, și când a răspuns, Cabral și-a dat seama că este chiar Andreea. Așa a aflat că se blocase ușa și a rămas în curte cu fetița, motiv pentru care a sărit gardul și a mers la vecini să ceară un telefon ca să-l sune pe el să-i aducă cheile. Cabral a rămas perplex când a auzit că soția lui a sărit gardul, însărcinată fiind în luna a noua.

(…)Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?! I-am explicat piticei că dau o fugă până la vecini, am sărit gardul, te-am sunat, acum sar gardul înapoi la copil. Paaaa! Și închide. Luna a noua. N-am ce să adaug la treaba asta. Aș concluziona cumva… dar nu-mi vine cum. Care. Ce, a scris Cabral pe Facebook.

Imediat, la postarea lui Cabral s-au adunat sute de comentarii în care internauții s-au amuzat și au felicitat-o totodată pe Andreea că a făcut față cu brio acestei situații. Actrița este însărcinată în nouă luni și urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil al familiei.

Andreea Ibacka va aduce pe lume un băiețel

Andreea i-a dat vestea lui Cabral într-un mod cu totul inedit. Se pare că omul de televiziune nu a vrut să știe sexul bebelușului, dar soția lui a ținut neapărat ca el să afle înainte de ziua cea mare. Andreea și Cabral formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Cei doi și-au unit destinele în luna iunie a anului 2011. Au o fetiță și un băiețel care este pe drum.

Comments are closed.