Media

Cum a slăbit Florin Dumitrescu 9 kg în 21 de zile. Dieta pe care a ținut-o juratul Chefi la cuțite

Chef Florin Dumitrescu a slăbit 9 kg în 21 de zile. Juratul de la Chefi la cuțite ține această dietă în fiecare an. În 2020 a slăbit 17 kilograme, iar de data aceasta a dat jos 9 kilograme. El și-a ținut fanii la curent cu dieta sa, iar la final a făcut proba cântarului.

Cum a slăbit chef Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu a ținut o dietă pe care o ține în fiecare an, iar la final a făcut proba cântarului. 9 kilograme a reușit să slăbească juratul de la Chefi la cuțite. Dieta pe care a ținut-o s-a bazat pe trei alimente consumate în mod alternativ. În primele trei zile a mâncat varză crudă, în următoare zile a consumat doar orez fiert, iar în următoarele trei zile a mâncat piept de pui la grătar.

Ulterior a avut voie să mănânce legume, crude sau pregătite la grătar, iar după a zecea zi regimul se reia cu varza crudă.

La finalul celor 21 de zile, chef Florin Dumitrescu s-a urcat pe cântar să vadă rezultatul. Juratul Chefi la cuțite a slăbit 9 kilograme, mai puțin decât la cura de anul trecut, dar tot este mulțumit.

Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun. Am dat 17 kilograme atunci, acum 9 jumătate -aproape 10, dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare, a spus Florin Dumitrescu.

Primul lucru pe care l-a făcut după ce s-a încheiat și ultima zi de regim a fost să mănânce jumătate de antricot și să bea două pahare de vin. Chef Dumitrescu a spus amuzat că după dietă s-a apucat să ardă grătarele pentru că fiica lui i-a cerut să-i facă mici. Astfel, juratul s-a văzut nevoit să treacă la fapte.

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei trei jurați ai emisiunii culinare Chefi la cuțite, produsă și difuzată de postul de televiziune Antena 1.

Comments are closed.