Știri externe

Cum arată acum James Hewitt, amantul Prințesei Diana. Cu ce se ocupă fostul ofițer al cavaleriei regale

James Hewitt este unul dintre cele mai controversate personaje, având în vedere că el a format un cuplu în secret cu prințesa Diana. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste în timp ce prințesa era căsătorită cu prințul Charles. Fostul ofițer s-a schimbat complet acum din punct de vedere fizic, odată cu trecerea anilor și duce o viață obișnuită.

James Hewitt a devenit grădinar

James Hewitt a fost, în trecut, amantul prințesei Diana. Se spune că cei doi au fost împreună timp de cinci ani, când prințesa era căsătorită cu prințul Charles. Bărbatul a fost militar și a avut o carieră impresionantă, cu care a cucerit-o pe iubirea vieții sale. El a absolvit Academia Militară Regală și a fost comandant în armata britanică în 1978.

În prezent, bărbatul a ajuns la vârsta de 62 de ani. Din punct de vedere al sănătății, el este mai bine acum, însă a slăbit și se anii și-au pus amprenta asupra lui. În 2017, el a suferit un atac de cord grav, iar medicii erau foarte rezervați în ceea ce privește recuperarea. Totuși, Hewitt a reuşit să treacă peste acel episod și profită acum de tot ce îi oferă viața.

Fostul ofițer locuiește în Exeter, împreună cu mama sa în vârstă de 92 de ani. El lucrează ca grădinar la un complex de apartamente. El curăță solul, tunde iarba, taie copacii și adună frunzele care cad, totul pentru 4.000 de lire sterline pe an. El a fost surprins în timp ce făcea treabă, echipat corespunzător pentru muncă.

Povestea de iubire dintre James Hewitt și Prințesa Diana

James Heiwtt și Prințesa Daiana s-au iubit în secret, mai bine de 4 ani. Relația lor s-a sfârșit după ce el a fost trimis în război, deși aceasta ar fi încercat să împiedice plecarea lui.

Cei doi au recunoscut că relația lor a existat și că a fost vorba de sentimente puternice și reale. S-a zvonit chiar și că el ar fi fost, de fapt, tatăl prințului Harry, și nu prințul Charles. Hewitt a scris și o carte, intitulată „James Hewitt y Diana de Gales: Nuestro amor prohibido”.

“Da, l-am adorat. Da, am fost îndrăgostită de el.”, declara Prințesa Diana despre iubirea vieții sale.

 

Comments are closed.