Media

Cum arată acum Peggy din Familia Bundy. Drama din spatele zâmbetului larg al actriței

Katey Segal, cunoscută pentru rolul lui Peggy din serialul american Familia Bundy este de nerecunoscut. Serialul a avut un succes imens, iar Peggy era una dintre cele mai îndrăgite personaje. Familia Bundy a fost un sitcom american produs de televiziunea Fox și difuzat în perioada 1987-1997, având nu mai puțin de 11 sezoane și 262 de episoade. Producția a primit trei nominalizări la Golden Globes.

Cât de mult s-a schimbat Peggy din Familia Bundy

După succesul cu serialul american, Katey Segal a mai avut proiecte de film, toate mari, dar a rămas în mintea publicului drept Peggy din Familia Bundy.

În celebrul serial, Margaret “Peg” Bundy, este o femeie casnică, needucată, cu o coafură roșie mare, care poartă haine retro din anii ’70 și are un mers ciudat din cauza tocurilor înalte pe care le poartă mereu.

Cum arată acum Peggy din Familia Bundy. Drama din spatele zâmbetului larg al actriței

Anii au trecut, iar actrița s-a schimbat mult. Acum are 67 de ani și se poate mândri cu o carieră impresionantă în actorie.

Nu mai arată deloc ca Peggy și puțini sunt cei care o vor recunoaște la prima vedere și o vor identifica cu cea care le-a furat inimile și i-a amuzat în serialul american.

Katey Segal este activă pe rețelele de socializare unde se descrie ca fiind actriță, soție și mamă. Și-a păstrat lungimea părului, dar are o cu totul altă tunsoare și a renunțat la roșcat, părul ei fiind acum șaten.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Katey Sagal (@kateysagal)

În plan personal, viața actriței din Familia Bundy nu a fost deloc ușoară. A fost căsătorită de două ori )cu Freddy Beckmeier între 1977 și 1981, și cu Jack White în perioada 1993 – 2000), iar în 2004 și-a unit destinele cu actualul ei soț, Kurt Sutter.

Katey Sagal a apelat la o mamă surogat

Deși avea câte un copil din fiecare căsnicie, Katey Sagal și-a dorit foarte mult să aibă un copil și cu cel de-al treilea soț, dar toate încercările au eșuat.

Din  acest motiv, actrița și soțul ei au apelat la o mamă surogat, care le-a adus pe lume fetița mult dorită: Esme Louise. Puțini sunt cei care știu că actrița a pierdut un copil în 1991, care s-a născut prematur la șapte luni.

Într-un interviu mai vechi, actrița a dezvăluit că i-a fost extrem de greu să accepte pierderea bebelușului și că a crezut multă vreme că a fost vina ei. Muncise mult în perioada sarcinii, dar medicii i-au spus că nu greșise cu nimic în raport cu copilul din pântece.

Comments are closed.