Știri externe

Cum arată buncărul în care se ascunde Zelenski, de 48 de zile: „Trebuie să fie întuneric aici”

Cum arată buncărul în care se ascunde Zelenski, de 48 de zile. Răzbiul dintre Rusia și Ucraina continuă chiar și astăzi. Bombardamentele au început în urmă cu 48 de zile, iar de atunci Volodimir Zelenski s-a adăpostit într-un buncăr din Kiev. Pentru prima dată, el a acceptat să înregistreze câteva imagini cu locul în care și-a petrecut ultima perioadă. Iată imaginile mai jos.

Cum arată buncărul în care se ascunde Zelenski. Pe 24 februarie 2022, Vladimir Putin a ieșit în spațiul public cu un discurs televizat în cadrul căruia a menționat că trupele armate din Rusia vor începe un atac asupra Ucrainei. De atunci, președintele Volodimir Zelenski nu a părăsit țara și a luptat cot la cot cu militarii ucraineni. În toată această perioadă, el s-a adăpostit într-un buncăr secret. Recent, el a acceptat să ofere un interviu din interiorul spațiului de adăpostire.

O echipă de jurnaliști de la 60 minutes a intrat în buncărul lui Zelenski și i-a luat un interviu președintelui. Iată ce spune acesta despre locul în care și-a petrecut ultimele luni.

Cum arată buncărul în care se ascunde Zelenski, de 48 de zile

Cum arată buncărul în care se ascunde Zelenski. Fortăreața în care Volodimir Zelenski se adăpostește de 48 de zile este echipată corespunzător în caz de război. În imagini se pot observa mai multe trupe militare, mine, explozibil, spații de dormit și arme. Întrebat dacă se simte în siguranță, el a răspuns că da, însă este conștient de anumite aspecte pe care trebuie să le urmeze pentru a nu fi descoperit de trupele rusești.

„Jurnalist: Ești în siguranță aici?

Volodimir Zelenski: Da, sunt bine. Mă simt destul de calm în privința asta. Gardienii noștri sunt îngrijorați pentru că ar putea avea loc un atac aerian. Dar când primim semnalul de evacuare, coborâm scările.

Jurnalist: Domnule președinte, cum a fost lucrul în aceste condiții?

Volodimir Zelenski: Noi am găsit o modalitate de a lucra. Nu avem altă cale

Volodimir Zelenski: Trebuie să fie întuneric aici, nu poți aprinde luminile pentru că o bombă ar putea zbura înăuntru, în timpul unui atac aerian

Jurnalist: Aveți trupe care dorm…’, a fost dialogul dintre jurnaliști și președinte, potrivit Antena 3.

Galerie foto buncăr

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.