Știri externe

Cum arată femeia care a născut 10 copii deodată. A stabilit un nou record mondial

O femeie din Africa de Sud în vârstă de 37 de ani, a scris un nou record mondial cu reușita ei. Astfel, după ce a născut 10 copii deodată: 7 băieți și 3 fete, Gosiame Sithole a un nou record mondial pentru cea mai mare sarcină obținută pe cale naturală din lume. Cum arată eroina care a purtat în pântece atâția copii.

A născut 10 copii în același timp

Gosiame Sithole este femeia care a doborât recordul mondial. Ea are 37 de de ani și a născut luni șapte băieți și trei fete, toți sănătoși, în urma unei operații de cezariană. Sarcina a fost obținută pe cale naturală și a fost un miracol pentru toată lumea.

Femeia mai are acasă gemeni, în vârstă de șase ani. Ea și soțul ei credeau că vor avea 8 copii, pentru că doi nu au fost văzuți la ecografie. Nu se așteptau la o așa minune în viața lor și au fost extrem de încântați când au aflat, dar și șocați. Femeia mărturisea, înainte să se nască, faptul că a avut o sarcină destul de grea, că s-a simțit rău la început și i-a fost foarte greu. Totuși, nu s-a plâns niciodată și tot ce își dorea era să fie cei mici bine și să vină pe lume așa cum trebuie.

„Am fost șocată de sarcina mea. A fost greu la început. Am fost bolnavă, mi-a fost rău. Încă mi-e greu, dar sunt obișnuită cu asta acum. Nu mai simt durere… Mă rog doar ca Dumnezeu să mă ajute să-i nasc sănătoși, să fim în viață și eu și copiii mei”, a declarat Sithole pentru presa din țara ei înainte să nască.

Mama-eroină este de negăsit

Mzwandile Masina, primarul orașului Ekurhuleni, unde se pare că locuiește cuplul, a spus că a încercat să afle unde se află familia, însă fără vreun succes. Nimeni nu are informații despre părinți și copii, de când aceștia s-au născut. Tot ce se știe este că părinții sunt foarte fericiți.

În urmă cu 9 ani, o femeia din India născuse 11 copii deodată, însă nu era vorba despre o sarcină naturală. Avusese parte de această realizare după ce a apelat la fertilizare in vitro. De altfel, luna trecută, în Maroc, Halima Cisse născuse nouă copii.

Comments are closed.