Media

Cum arăta Gabriela Prisăcariu înainte de operațiile estetice. Nu semănă deloc cu cea de acum

Gabriela Prisăcariu trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Are un soț minunat, un copil sănătos și viața ei s-a schimbat complet. Frumosul model se simte minunat și are mare succes acum, mai ales datorită trăsăturilor fizice apreciate. Se pare că Gabriela nu a arătat mereu așa, ci a ajuns la această înfățișare cu ajutorul medicului estetician.

Gabriela înainte de operații

Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai frumoase femei din țară. Este un model de succes, foarte apreciat, care uimește cu formele sale perfecte. Deși de curând a devenit mamă, arată la fel de bine și a pus doar câteva kilograme pe timpul sarcinii, semn că are un organism foarte bun, care o avantajează.

Totuși, înainte să cunoască celebritatea și să devină partenera de viață a lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu arăta cu totul diferit față de cum arată în prezent. Ea s-a remarcat în anul 2015, după ce a participat la emisiunea ”Supermodels by Cătălin Botezatu”, pe care a și câștigat-o. A demonstrat că este cea mai dedicată și că vrea să urmeze o meserie în acest domeniu, iar Bote i-a oferit o șansă și i-a deschis poarta către această lume.

Gabriela era o tânără extrem de timidă, dar ambițioasă. Nu avea deloc formele voluptoase de acum, ci era foarte simplă, cu un look fresh. Ea a decis că este cazul să apeleze la medicul estetician și să-și facă o schimbare care să o facă să se simtă mai bine.

A început cu sânii, după care ceva intervenții la nivelul feței, care i-au accentuat trăsăturile, după care a petrecut mult timp în sala de fitness și a ajuns să aibă un trup sculptat.

Cu cine s-a iubit Gabriela înainte de Dani

Înainte de a fi cu Dani Oțil, cu care s-a și măritat și și-a întemeiat o familie, Gabriela a mai avut și alte relații. Deși niciuna nu a fost la fel de serioasă ca povestea de iubire pe care o trăiește în prezent alături de celebrul prezentator TV, modelul a mai bifat și alte iubiri.

Nu se știu prea multe despre fostele ei relații, dar au ieșit la iveală ceva detalii. Se pare că frumoasa blondină se iubea cu artistul Valentin Sanfira când era la începutul carierei sale în modelling. Se pare că cei doi s-au iubit nebunește, erau mereu amândoi chiar și la spectacolele artistului, dar relația lor nu s-ar fi sfârșit prea bine.

„Au fost împreună mai multe luni, era dragoste mare între ei. Gabriela îl mai însoțea pe Valentin la spectacole, uneori îi aducea și pachețel cu mâncare la filmări. După ce s-au despărțit, amândoi și-au șters toate pozele în care apăreau împreună de pe conturile de socializare”, a declarat sursa respectivă pentru StarPopular.ro.

Ea s-ar mai fi iubit apoi și cu un milionar destul de cunoscut. Bărbatul ar fi fost un fost iubit al Ioanei Voicu, fiica lui Mădălin Voicu, cu care ar fi avut o relație chiar până înainte de a-l cunoaște pe Dani.

Comments are closed.