Media

Cum arată la 18 ani fiica lui Cristi Borcea cu Mihaela. A făcut furori la petrecerea de majorat

Recent, fiica lui Cristi Borcea cu Mihaela a împlinit 18 ani și a făcut furori la petrecerea de majorat. Era doar un copil când apărea în presă alături de părinții ei, pe atunci împreună. Timpul a trecut, iar Melissa a împlinit 18 ani. Nu doar ea ci și fratele ei geamăn, Angelo.

Cum arată fiica lui Cristi Borcea cu Mihaela

Pentru ziua gemenilor, Mihaela și Cristi Borcea s-au mobilizat și au organizat o petrecere pe cinste. Au fost prezenți toți prietenii sărbătoriților, iar nume mari din lumea cântăreților de manele au întreținut atmosfera în mod spectaculos.

Melissa Borcea a purtat o ținută simplă, dar de efect, cu sandale și părul lăsat pe spate. Tânăra este foarte frumoasă și a fost, evident, în centrul atenției.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Melissa Borcea (@melissa.borcea)

Și fratele ei, celălalt sărbătorit al serii, a avut o ținută impecabilă. Angelo a purtat costum la petrecerea de majorat.

Mihaela și Cristi Borcea, părinții celor doi tineri au făcut totul pentru ca ziua lor de naștere să fie marcată așa cum se cuvine.

Eşti o fiică minunată, eşti tot ce mi-aş fi putut dori. Nu uita că, oriunde te-ar duce viaţa, eu voi fi mereu lângă tine şi te voi susţine în tot ceea ce faci. Azi e ziua ta, una din multe altele care vor urma, aşa că urmează-ţi visele, primeşte oportunităţile care ţi se oferă. Să fii bună, pentru ca să poţi să fii fericită, să crezi în tine, să faci tot ce îţi doreşti, să iubeşti şi să trăieşti! Te iubesc mult!, i-a transmis Mihaela Borcea fiicei sale, la împlinirea vârstei majoratului.

Vali Vijelie și Tzancă Uraganu au fost cei care au întreținut atmosfera, spre deliciul petrecăreților. Cristi și Mihaela Borcea au trei copii: Gemenii și Patrick în vârstă de 22 de ani.

Cristi Borcea are nouă copii

Omul de afaceri are în total nouă copii cu patru femei. Borcea este acum soțul Valentinei Pelinel cu care are un băiat și două gemene. El a fost căsătorit și cu Alina Vidican cu care a făcut un băiat și o fetiță.

Comments are closed.