Știri

Cum arată Liviu Dragnea în prima zi de libertate! Eliberarea lui a scos oamenii în stradă

UPDATE/ Dragnea a fost așteptat la poarta Penitenciarului Rahova și de către iubita lui, Irina Tănase. Cei doi s-au sărutat în văzul tuturor. Iubita fostului lider PSD a declarat că a plâns când a aflat că va fi eliberat.

Este prima zi de libertate a lui Liviu Dragnea după cei doi ani în care a stat după gratii. Vestea că fostul lider al PSD a fost eliberat a împărțit România în două. Tribunalul Giurgiu a admis cererea lui de eliberare condiționată. Liviu Dragnea a stat în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Prima zi de libertate a lui Liviu Dragnea. Cum arată acum fost lider al PSD

Liviu Dragnea a ieșit din închisoare și a acordat un interviu jurnaliștilor care l-au așteptat la poarta penitenciarului. Fostul lider al PSD a ținut să le mulțumească celor care, în perioada în care a stat închis, i-au trimis scrisori de susținere.

Vreau să le multumesc zecilor de mii de români care mi-au trimis scrisori. Vreau să le spun celor doi băieți din Piatra Neamț că am urmărit cu atenție ce mi-au trimis. Toate scrisorile sunt scanate, iar cu acordul lor le voi publica, a spus Liviu Dragnea.

Despre perioada de detenție, Liviu Dragnea a declarat că au fost doi ani și două luni de chin și suferință. El a spus că se consideră un deținut politic și că acum că a scăpat de închisoare va munci la firma fiului său. Dragnea a ținut să sublinieze că România s-a schimbat în perioada în care el a stat închis.

Cum arată Liviu Dragnea în prima zi de libertate! Eliberarea lui a scos oamenii în stradă

A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință. Asta a fost aici, abuzuri și umilință și cea mai mare parte a populației a înțeles azi de ce a trebuit să ajung aici. Când am plecat eu, România era o țară prosperă, cu venituri decente, azi e o dictatură feroce, a spus fostul lider al PSD.

Miting de susținere la Penitenciarul Rahova

Când au aflat că Dragnea va fi eliberat, mai mulți oameni au mers la poarta Penitenciarului Rahova și l-au așteptat. Unii au adus de acasă steagul României, alții au venit cu poza fostului lider PSD, sau cu pancarte cu mesaje de susținere.

Cum arată Liviu Dragnea în prima zi de libertate! Eliberarea lui a scos oamenii în stradă

Sursa Foto: Inquam

Liviu Dragnea a stat după gratii 2 ani și 2 luni din pedeapsa de 3 ani și 6 luni. Fostul lider al PSD a fost condamnat în mai 2019 în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.

Comments are closed.