Media

Cum arată mama Biancăi Drăgușanu la 61 de ani. Și ea a apelat la medicul estetician

Bianca Drăgușanu are toate motivele să se mândrească cu mama ei. Vedeta are o mamă tânără și frumoasă, iar una lângă alta cele două par că ar fi surori. Mama vedetei stă de parte de lumina refectoarelor, spre deosebire de fiica ei, dar asta nu înseamnă că nu este preocupată de modul în care arată, ba chiar dimpotrivă.

Bianca Drăgușanu și-a dus mama la medicul estetician

Bianca și mama ei au o relație foarte bună, iar pentru că vedeta este pro intervenții estetice, a convins-o și pe mama ei să apeleze la medicul estetician pentru anumite corecții. Recent, Bianca și-a dus mama să-și estompeze ridurile și să-și mărească buzele.

Mama Biancăi are 61 de ani și este într-o formă de zile mari. Vedeta are cui să-i semene. Are o mamă înaltă, cu trăsături frumoase și un păr blond, foarte lung.

De foarte mulți ani, Madi ocupă o funcție importantă într-o instituție publică și are grijă la modul în care se prezintă în fața oamenilor.

Femeia a mers cu fiica ei în cabinetul medicului estetician pentru a scăpa de riduri și a-și pune acid hialuronic în buze. Bianca Drăgușanu își susține mama în astfel de demersuri mai ales pentru că ea a declarat în nenumărate rânduri că va apela la orice intervenție o va face fericită.

Am ajuns din nou la Cluj de data asta cu mama, deoarece vreau să-i fac botoxul. Am adus-o pe mama pentru că vreau să-i fac botox și puțin buzele deoarece la o anumită vârstă încep să dispară, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Mama Biancăi Drăgușanu s-a mutat la București

Pentru a fi mai aproape de fiica ei cu care are o relație foarte bună, Madi Drăgușanu s-a mutat în Capitală. Mama Biancăi și-a lăsat în urmă job-ul de la AJOFM din Hunedoara și cel mai probabil prin transfer a ajuns la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă unde este consilier.

Astfel, femeia este mai aproape atât de fiica ei, cât și de nepoțică. În urmă cu câțiva ani, mama Biancăi Drăgușanu a trecut printr-o cumpănă când medicii i-au spus că are o formă de cancer de piele. Din fericire, totul e bine când se termină cu bine, iar femeia a învins boala și este în afara oricărui pericol.

Comments are closed.