Media

Cum arată mama lui Cabral la 70 de ani. Incredibil ce meserie a avut

Cabral este unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV. Toată lumea îl cunoaște de la emisiunile pe care le-a prezentat și din serialele în care a jucat, dar puțini o cunosc pe mama lui. Nu îi place să apară în spațiul public și este foarte retrasă, dar fiul ei a postat o imagine cu ea, cu ocazia aniversării a 70 de ani.

Cum arată Argentina Boldea

Argentina Boldea este mama lui Cabral Ibacka. Ea și fiul său o relație specială și la fel de bine se înțelege și cu nora ei, Andreea. L-a susținut pe Cabral în tot ce a vrut să facă și s-a mândrit cu realizările lui, care nu au fost deloc puține.

Acum, a venit rândul lui Cabral să îi arate cât de mult o iubește și să îi demonstreze că îi este recunoscător pentru ce a făcut pentru el. Cu ocazia aniversării de 70 de ani, prezentatorul TV i-a pregătit mamei sale un tort și a postat pe rețelele de socializare reacția femeii. Argentina a fost foarte emoționată de cadoul primit și a afișat un zâmbet larg. Femeia s-a schimbat de-a lungul anilor, dar a rămas la fel de tânără la suflet și plină de viață.

Urările au curs șir la fotografie în scurt timp și Cabral le-a urat și el internauților numai gânduri bune.

“Ăăă… mda. S-a cam blocat băiatul. Sunt copleșit cu atâtea urări și gânduri bune. Înapoi la voi la fel, cu zâmbet și pleciuni! LOVE!”, a completat Cabral.

Ce a lucrat mama lui Cabral

Mama lui Cabral a fost o femeie foarte inteligentă care, deși a provenit din mediul rural, a mers la școală și a avut o carieră de succes. Sfârșitul anilor ’90 au  prins-o pe mama lui Cabral într-o funcție de conducere la Bancorex, după care a continuat să lucreze tot în domeniul bancar, la o bancă privată din România.

Argentina a cochetat și cu sportul și și-a demonstrat abilitățile în urmă cu ceva ani, când a fost atacată în trafic. Femeia a fost vicecampioană mondială și vicecampioană europeană de kickboxing full contact și nu a ezitat să-și folosească talentul când a fost nevoie.

„Pe mama, un domn de vreo 30-40 de ani, a încercat să o bată. Ea a fost vicecampioană mondială și vicecampioană europeană de kickboxing full contact. Iar la 60 și ceva de ani, «a intrat» pe pilot automat, când acel domn a început să dea cu picioarele în mașina ei de serviciu. Ea l-a rugat să nu mai dea, pentru că nu este automobilul ei, iar atunci domnul   i-a dat un croșeu în cap. Și ea, eschivă în spate și croșeu în bărbie. Iar domnul a băgat somn”, a detaliat vedeta episodul.

Comments are closed.