Media

Cum arăta Monica Bîrlădeanu în 2006. Imagini de colecție cu frumoasa actriță

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate actrițe din România. Recent vedeta a postat pe rețelele de socializare fotografii personale din anul 2006, iar fanii au copleșit-o cu aprecieri.

Ce făcea Monica Bîrlădeanu în anul 2006 și cum arăta atunci

Fotografiile postate de actriță vorbesc de la sine nemaiavând nevoie de nicio descriere. Așadar, fanii nu au contenit să o bombardeze cu aprecieri și cuvinte frumoase. Alături de imagini, Monica Bîrlădeanu a postat și câteva amintiri din acea vreme:

“Am dat peste pozele astea din 2006 si n-am putut rezista sa nu le postez, mai ales ca azi e o zi buna de #throwbackthursday .Ma machiam altfel, aveam o fixatie pentru sprâncenele subtiri ( erau anii aia) si nu aveam nicio treaba cu purtatul bijuteriilor. Imi amintesc perfect ce aveam la gat si era absolut babesc si gresit. Dar nah… atata stiam.

Pozele sunt facute afara, pe scara de incendiu a primei case in care am locuit in LA. Ce sa facem, daca acolo era lumina buna…!? “, a scris Monica Bîrlădeanu pe rețelele de socializare.

Recent vedeta a făcut declarații intens comentate ulterior pe rețelele de socializare. Prezentă la podcastul lui Damian Drăghici, Monica Bîrlădeanu a vorbit despre copilăria petrecută în apartamentul din Iași, despre cât de mult a afectat-o divorțul părinților, dar și despre cum a trăit și simțit ea dragostea, la maturitate.

Întrebată de Damian Drăghici dacă mai crede acum în dragostea adevărată, Monica Bîrlădeanu a răspuns: “Cred în relații profunde și adevărate. Eu nu știu ce înseamnă dragostea adevărată, dar știu că am văzut multă dragoste falsă. Cred că am început să mă uit și la iubirea asta contemporană, care e un fel de troc. Dau afecțiune, ca să primesc afecțiune. E o tranzacție. Mi-am dat seama că partenerul tău trebuie să fie cineva care înțelege iubirea în același fel cu tine”.

Comments are closed.