Media

Cum arată Ramona de la Clejani după ce s-a operat. A decis să-și schimbe și numele de scenă

Ramona Manole, cunoscută sub numele de Ramona de la Clejani a apelat la medicul estetician pentru a-și rezolva o problemă cu care devenise inconfortabilă. Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani și-a dorit să-și facă implant mamar, nemulțumită fiind de modul în care arăta bustul ei după nașterea celor trei copii. Omul care a impulsionat-o să facă o schimbare a aspectului ei fizic a fost Dan Bursuc.

Ramona de la Clejani are o nouă înfățișare

Tânăra a decis să pună mai mult preț pe aspectul ei fizic, mai ales că este chemată să cânte la evenimente private și trebuie să aibă un look impecabil. Peste toate, Ramona Manole a fost impulsionată de către Dan Bursuc să se ocupe de imaginea ei, iar ea a trecut la fapte.

Primul lucru pe care și l-a dorit a fost să-și pună implant mamar, nemulțumită fiind de modul în care arăta bustul ei.

Ramona admite că intervenția a fost una foarte costisitoare, pe care nu orice și-o permite, ba mai mult a spus că nici ea nu visa că va avea parte de așa ceva.

Totul a pornit inițial de la Dan Bursuc, care mi-a zis că trebuie să am grijă de imaginea mea, oarecum. Am alăptat trei copii, sânii mei s-au lăsat și astfel mi-am dat seama că într-adevăr am nevoie de o intervenție. Așa am ajuns la spital și i-am zis doctorului că vreau un implant și eu, a declarat Ramona de la Clejani.

Ramona Manole este încântată de faptul că a apelat la această intervenție al cărei rezultat o face să se simtă bine în pielea ei. Pe lângă operația de implant mamar, Ramona de la Clejani și-a făcut și o rinoplastie. Nici forma nasului ei nu îi plăcea și pentru că o făcea să se simtă inconfortabil și a rezolvat și această problemă.

Ramona de la Clejani își schimbă numele de scenă

Dacă tot a intervenit asupra aspectului ei fizic și a modificat ceea ce nu îi plăcea la ea, Ramona își schimbă și numele de scenă. Propunerea a venit din partea lui Dan Bursuc care i-a spus că i se potrivește Cenușăreasa din Clejani.

Numele ales de acesta face referire la faptul că Ramona nu a fost recunoscută ca fiică de către Ioniță de la Clejani. Tânăra a susținut sus și tare că este fiica artistului și că ar vrea ca acesta să recunoască asta. În timp, Ramona s-a resemnat și s-a axat pe muzică, aceasta fiind principala ei sursă de venit cu care își crește copiii.

Comments are closed.