Știri externe

Cum arată sosia feminină a lui Mr. Bean. Ai zice că este fiica lui

Mr. Bean este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume, care se bucură de mare succes. Este iubit de o mulțime de oameni și stârnește râsul cu fiecare ocazie. De-a lungul timpului, mulți au încercat să-l egaleze cel puțin din punct de vedere fizic, pentru că la umor nu-l poate ajunge nimeni. Deși au mai apărut bărbați care îi seamănă, o tânără a demonstrat că este chiar sosia lui.

Fabiola Baglieri, sosia lui Mr. Bean

De-a lungul timpului au apărut mai multe persoane care seamănă cu Mr. Bean, respectiv bărbați cu trăsături asemănătoare. În mediul online, mai exact pe Tik Tok, circulă un videoclip cu o tânără care îi seamănă perfect celebrului actor. A devenit celebră după ce a pus filmulețul în care se observă câte trăsături comune are cu actorul.

Fabiola Baglieri are 18 ani și este virală pe Tik Tok. Are peste patru milioane de urmăritori și face tot felul de filmulețe amuzante. Dintre toate, cel mai de succes a fost cel în care s-a transformat din Mr. Bean într-o tânără superbă, cu un make-up perfect. De atunci a continuat să filmeze în acest gen și chiar a prins la public.

Tânăra italiancă nu face de mult timp Tik Tok, dar a reușit să ajungă repede la un nivel înalt. Pe lângă faptul că seamănă cu Mr. Bean, este și foarte amuzantă.

@fabiola.baglieri

do you want a video with my dad?🤔

♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] – Hoàng Read

Ce mai face Mr. Bean

Adevăratul Mr. Bean, însă, a decis să ia o pauză. Mr. Bean a apărut pentru prima oară în viața noastră în 1990, iar de atunci au urmat foarte multe producții cu acest personaj. Din nefericire, celebrul actor a decis să renunțe la personaj și nu vrea să îl mai interpreteze.

Celebrul actor spune că este o responsabilitate prea mare, pe care nu și-o mai poate asuma pentru că a obosit. Totuși, acceptă în continuare să-i redea vocea în desenul animat, pentru că nu vrea ca acest personaj celebru să dispară.

„Îmi este mai uşor să interpretez personajul vocal decât vizual. Nu-mi place prea mult să-l joc. Este o responsabilitate mult prea mare. Mi se pare stresant şi obositor şi aştept cu nerăbdare sfârşitul acestuia”, a spus actorul în vârstă de 65 de ani.

Comments are closed.