Știri externe

Cum arată soția prințului William cu cercei de 13 lei. Ducesa de Cambridge a făcut furori la un eveniment public

Kate Middleton este renumită pentru faptul că poartă articolele vestimentare din garderoba sa de mai multe ori și le include în tot felul de ținute care combină piesele scumpe cu cele foarte accesibile. A ajuns să fie îndrăgită de publicul larg tocmai pentru că și-a păstrat modestia deși are la îndemână resurse extraordinare în acest sens.

Ducesa de Cambridge poartă cercei de 13 lei

La primul eveniment public al anului, soția prințului William s-a afișat cu un look fresh, purtând cercei în valoare de 13 lei. Deși are bijuterii la discreție, cu diferite pietre prețioase, primite cadou de la soțul ei, sau din partea Reginei Angliei, Kate îi place să se păstreze simplă.

Pentru primul eveniment din acest an, Kate Middleton a purtat o pereche de pantaloni negri, o bluză și un palton cu care s-a mai afișat și la alte evenimente. Criticii de modă au observat că ducesa a ales să accesorizeze această ținută cu o pereche de cercei de la Accessorize, care nu valorează mai mult de 13 lei (2.10 lire sterline). Cel mai probabil, lui Kate i-a plăcut modelul cerceilor pentru că este unul deosebit.

Cum arată soția prințului William cu cercei de 13 lei. Ducesa de Cambridge a făcut furori la un eveniment public

Nu este prima dată când ducesa se afișează cu bijuterii sau haine la prețuri accesibile tuturor. Chiar dacă și-a schimbat statutul și întreaga viață, Kate încearcă să se păstreze simplă și modestă. Ea are de la soțul ei și de la Regina Angliei, numeroase bijuterii extrem de valoroase pe care le poartă, dar se pare că îi place să le alterneze cu cele foarte ieftine.

Primul eveniment al anului pentru ducii de Cambridge

Kate Middleton și prințul William au marcat prima ieșire în public din acest an. Ducii de Cambridge au vizitat muzeul Foundling, din Londra, vechi din 1739, prima organizație caritabilă din Marea Britanie pentru copii abandonați. Kate și William s-au întâlnit cu oameni care au crescut în acest centru de plasament și care au reușit să-și schimbe viața după ce au ieșit de pe porțile instituției.

Comments are closed.